directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

La Falange vol manifestar-se el 13-D a diversos municipis on se celebraran consultes

Osona Decideix demana protecció a la Generalitat

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Falange Española té intenció de manifestar-se el 13 de desembre a pobles on se celebraran referèndums per a la independència. Així ho ha informat el secretari de Seguretat de la Conselleria d'Interior, Joan Delort, a diversos alcaldes. Les protestes tindrien lloc a la mateixa hora i lloc que les consultes, tal com ja va fer La Falange el 13 de setembre a Arenys de Munt (Maresme), amb motiu del referèndum pioner per a la independència. En aquell cas, però, uns 5.000 independentistes van ofegar la concentració d'uns 60 falangistes. D'altra banda, davant l'anunci de les noves protestes, Osona Decideix ha exigit al Govern 'protecció' per 'l'amenaça feixista'.
arenys, consulta, falange, 13-s, espanya
Comparteix
   

Segons un comunicat del director executiu d'Osona Decideix, Alfons López Tena, aquesta entitat, com a cos de gestió electoral que convoca i organitza el referèndum, i apel·lant els 'drets democràtics de 117.932 persones amb dret a vot a la comarca d'Osona', ha demanat a la Generalitat protecció davant l'anunci de les protestes.

També, apunta que Osona Decideix garantirà 'amb els seus propis mitjans de seguretat, organitzada per voluntaris', el 'lliure exercici i el dret a vot per a tots els ciutadans', tot i que espera poder comptar amb la protecció de la policia 'que tots paguem amb els nostres impostos'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Àlex fletxa Sabadell
2 de desembre de 2009, 18.44 h

Una mica de matemàtiques.54 manifestants de Falange a Arenys el 13 de Setembre.Crida Nacional de Falanje per a un sol municipi.Gran èxit de convocatoria de militants i simpatitzants d'arreu de l'estat.13 de Desembre 161 municipis toca aaaa li lu li lu li lu un braç a Vic ,una cama a Berga ,un nas o bigoti a Tona, una orella a Sta Eulalia de Riu Primer!Ja ja ja ja ja ja jaja ja descollonant!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
2 de desembre de 2009, 12.19 h

Doncs tocarà a 0'37 falangistes per poble. Per tornar a fer el ridícul que van fer jo em quedava a casa. Aquests de Falange l'únic que cerquen es sortir per la tele i que els peguin. Fora feixistes espanyols de la nostra Terra!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
2 de desembre de 2009, 11.25 h

I tant que sí homes !!! Ara amb això, que l'inepte d'en Saura també els doni permís per a manifestar-se, així tal com diu en Quim, si hi han garrotades, la culpa serà dels catalans. Quin país Déu meu que ens ha tocat viure. Maleït rei Ferran.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
2 de desembre de 2009, 09.02 h

Això demostra que tant demòcrates són els espanyols. Saben molt bé que això és una provocació i que pot comportar enfrontaments però esclar com que són dels seus............vinga que tot s´hi val. Si els feixises surten estomacats ho faran servir per dir quan malvats són els catalans separatistes i si són els catalans els que reben diran que ha estat un incident sense importància. A cagar a la via.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.