directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 07:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Francesc Homs no descarta un govern de concentració a Catalunya quan el PSC hagi tancat 'el seu procés intern'

Homs defensa que la proposta de CiU a Madrid també podria ser aplicable al Parlament

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El portaveu del Govern, Francesc Homs, no ha descartat un govern de concentració a Catalunya després que el candidat de CiU per Barcelona a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, hagi proposat un govern de concentració a Madrid si la situació econòmica no millora. Homs ha afegit, però, que és una possibilitat 'molt difícil d'imaginar' fins que el PSC no culmini el seu procés intern, que tindrà com a cita principal el congrés que té previst celebrar el 16, 17 i 18 de desembre. En referència a la idea de govern de concentració, Homs ha manifestat que 'si es planteja en un lloc es pot plantejar en un altre'.

Comparteix
   


Etiquetes
La proposta que ha plantejat repetidament el candidat de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, en els últims dies de campanya electoral sobre la necessitat de formar un govern de concentració davant de la greu situació econòmica també es podria traslladar a Catalunya. Així ho ha assegurat el portaveu del Govern que ha afirmat que 'no hi ha res descartable', a més, ha volgut remarcar la coherència de CiU afirmant que 'el que es defensa en un lloc també s'ha de defensar en un altre'.
 
Tot i així, Homs ha condicionat aquest plantejament a la situació del principal partit de l'oposició, el PSC. Segons el portaveu del Govern, és una plantejament que 'costa molt d'imaginar' fins que el PSC no hagi culminat el seu procés intern, com ha anunciat que farà en el congrés previst el desembre.
 
Homs ha remarcat que el Govern se sent 'molt còmode' amb les propostes que Duran i Lleida planteja en la campanya electoral de les generals. 'Tenim gran proximitat', ha ironitzat.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
Joan fletxa Palamós
17 de novembre de 2011, 12.04 h

NO SIGUEM CÒMPLICES DEL FRACÀS DEL PACTE FISCAL DE CIU I ERC, NO AMB EL NOSTRE VOT, NO EN EL NOSTRE NOM: EL 20N VOTA ESTELADA O NO VOTIS

Quan el PP ja ha anunciat que MAI acceptarà el pacte fiscal/concert econòmic per a Catalunya...

.CiU i ERC insisteixen en voler pactar amb el PP el pacte fiscal/concert econòmic i tornar a fer fracassar Catalunya com amb l'Estatut.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
mario fletxa bcn
16 de novembre de 2011, 22.30 h

#6 Que pesat ets joan tu i el teu vot per a no res. Deixa d'empipar els catalans. Esquerra ja ho sap que no ens daran res, és CIU que ho ha d'entendre i preparar el referendum vinculant , encara no ho entens? Aquí et vui veure torracollons!
MORREJADA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Joan fletxa Palamós.
16 de novembre de 2011, 12.11 h

NO SIGUEM CÒMPLICES DEL FRACÀS DEL PACTE FISCAL DE CIU I ERC, NO AMB EL NOSTRE VOT, NO EN EL NOSTRE NOM: EL 20N VOTA ESTELADA O NO VOTIS

Quan el PP ja ha anunciat que MAI acceptarà el pacte fiscal/concert econòmic per a Catalunya...

...CiU i ERC insisteixen en voler pactar amb el PP el pacte fiscal/concert econòmic i tornar a fer fracassar Catalunya com amb l'Estatut.

ERC: punt 1 del seu programa- El concert econòmic... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
mario fletxa bcn
16 de novembre de 2011, 11.04 h

Ciu té el cul llogat per moltes bandes.
Recordeu que varen anar a madrit a permetre la superrretallada de l'Estatut de Catalunya( la oposició!) a canvi de fer una socio-vergència a Catalunya, que no es va fer perquè les esquerres es varen unir i així es va començar a covar la guerra soterrada i destructiva de CIU que ha culminat en la seva reedició a les últimes eleccions, destruint la feina ben feta de l'anterior govern amb una bilis asfixiant pels catalans i sense suport del món.
El ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Joan fletxa Palamós.
15 de novembre de 2011, 19.50 h

#3 No ho trobo estrany, com tampoc que passin per alt tantes coses a debatre dins la campanya electoral d'aquesta corrupte Catalunya que ens toca viure. Lo més penós és que les "altres forçes" també callan i aixó indica que TOTS tenen quelcom a amagar, Veritablement penós. Els casos de CiU són extremadament fascinerosos i en quant al PSOE català sel's hi ha afegit l'escàndol del mafiós ex-vicepresident espanyol, el gai.pianista Narcís Serra amb l'assumpte de Caixa Catalunya de la... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
apendrepelsac fletxa TOTS els unionistes sociates i convergents amb Espanya
15 de novembre de 2011, 19.34 h

#2 el poble català, ha permès coses com aquesta i durant 35 anys com diu el company. fins hi tot el dia 20-novembre ho ratificara per amplia majoria. mes o menys com passa al país valencià. No trobes estrany que en aquesta campanya no es parli dels casos de corrupció a la que estan sotmesos el PSC i CiU..? que passa amb els jutges que han de repartir justícia ? i els fiscals que tenen que actuar amb diligència i valèntia contra els abusos dels poderosos de la sociovergència..? a quina... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Joan fletxa Palamós.
15 de novembre de 2011, 19.09 h

Unió de corrupteles no la permetrà el poble catala. La societat civil s'està preparant adequadament per donar el cop de gràcia. Fora politics corruptes i botiflers !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Miquel del Fai (Vic) fletxa ERC-CATALUNYA,SI-
15 de novembre de 2011, 18.43 h

PER FI..!! ja s'acosta la tant desitjada SOCIOVERGÈNCIA CATALANA per tapar-se mutuament les corrupteles de les máfies socialístes i convergents unionistes durant aquest 35 últims anys al capdavant de la generalitat i els ajuntaments manant i "governats" per ell i a favor d'ells i els seus.

Els MILLETS BOIXS d'una banda i de l'altra estaran d'hora bona. Catalunya i la majoria de ciutadans i ciutadanes, com sempre hi sortirem perdent. Fins quant ho permetrem.?


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.