directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Pep Sala fa vibrar el Palau de la Música al ritme de Sau

Un concert de prop de tres hores homenatja la trajectòria del grup de pop-rock català 25 anys després de la seva formació

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Un provocatiu 'Esteu preparats?' seguit de 'Tu encens el meu foc' han donat el tret de sortida al concert d'homenatge a Sau pels 25 anys de la formació del grup. Durant prop de tres hores, un públic entregat ha pogut repassar les desenes de cançons que els anys han convertit en himnes en un Palau de la Música ple a vessar. 'Boig per tu', 'El tren de mitjanit', 'Envia'm un àngel', 'Això es pot salvar', 'Només ho faig per tu', 'Me'n torno a Sau' o 'Amb la lluna a l'esquena' entre altres han ressonat en un concert en el que no hi ha faltat referències a Carles Sabater. 'Un petó Carles, siguis on siguis!', ha estat el colofó final de Pep Sala a un concert que ell mateix ha qualificat de 'molt especial'.

Comparteix
   


Etiquetes
Passaven pocs minuts de les nou del vespre quan arrencava el concert d'homenatge a Sau 25 anys després de la seva formació. Els centenars de persones que s'aplegaven al Palau de la Música esperaven poder repassar clàssics del rock català de la mà de Pep Sala. 
 
L'humor i la complicitat de Pep Sala amb el públic, nombroses anècdotes del grup i el record de Carles Sabater com a teló de fons ha guiat els assistents durant prop de tres hores per la discografia del grup, des de temes tan populars com 'Boig per tu' o 'El tren de mitjanit' com més desconeguts com 'Poemes i promeses'. 
 
El concert forma part del cicle BandAutors al Palau.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.