directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Els Altres Andalusos carreguen contra la FECAC i la CECREC i els animen a convertir-se en partit polític

Creuen que les federacions contràries a les consultes 'treballen a favor de l'espanyolisme més ranci'

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El polèmic manifest de la Confederació de Cases Regionals espanyoles a Catalunya contra les consultes està obligant una pila d'entitats regionals a desmentir les acusacions de la FECAC i la CECREC i expressar públicament el seu suport als referèndums. La darrera d'aquestes entitats és l'Associació Altres Andalusos, que a través d'un duríssim comunicat ataca la bel·ligerància espanyolista de les federacions de cases regionals i les insta a transformar-se en un partit polític donada la seva 'vocació declarada d'intervenir en la política catalana'. Pels Altres Andalusos, la FECAC i la CECREC només representen 'un grup reduït de persones' i denuncien que aquestes formacions disposen d'una 'cobertura externa que els injecta ideologia', en clara referència al PSC.
altres andalusos
Comparteix
   

A través d'un comunicat, el president de l'Associació Altres Andalusos, Lluís Cabrera, denuncia que 'cada vegada que la societat catalana des de la seva base social o bé representada pels partits polítics al Parlament de Catalunya fan moviments per a autoafirmar-se com a poble la serp regional desperta', en referència a la FECAC i la CECREC.

Segons els Altres Andalusos, ambdues entitats 'treballen incondicionalment a favor de l'espanyolisme més ranci, el de "antes roja que rota" i "de una grande y libre"', i contràriament al que afirmen els impulsors del manifest contrari a les consultes, Els Altres Andalusos defensen que la mobilització social catalana a favor de les consultes no pot ser mai motiu de conflicte.

En el seu comunicat, els Altres Andalusos demanen que Mas i Puigcercós es posicionin davant les acusacions de la CECREC, que els acusava de 'voler canviar les regles del joc' i de mantenir postures 'extremistes i maximalistes' i insta la FECAC i la CECREC a fer carrera política, 'tot preparant els seus programes electorals per participar en les properes conteses electorals, per tal de conèixer el seu suport real'.

Finalment, donen suport exprés a les consultes sobiranistes, que qualifiquen d''eina d'aprofundiment de la democràcia', i defensen que qualsevol idea que es dugui a terme sense pressions i amb llibertat, tot respectant les posicions de tothom, sense violència i fins i tot amb un cert to festiu, serviran indubtablement a afirmar-nos com a poble'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
4 de desembre de 2009, 16.18 h

Moltes gràcies Jose Manuel!



És gent com tu, que ens respecta, que fa que molts de nosaltres també us respectem!



Salutacions


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Quim fletxa PPCC.
4 de desembre de 2009, 09.39 h

El psc-psoe ha manipulat i manipula la immigració dels 60 i el fa la seva gran reserva de vots a Catalunya i no tenen cap escrúpol si això vol dir fomentar l´odi cap el país d´acollida, del pp i ciutanitos no cal ni parlar. Fan fàstic. Sort que hi ha gent com els altres andalusos que no es deixen manipular a canvi de berenars de pa sucat amb oli i folklore carrincló.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
4 de desembre de 2009, 09.39 h

Aquesta és la Catalunya Real!!! El que pretenen els suciolistas és enfrontar-nos!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Sílvia fletxa Amer
3 de desembre de 2009, 21.00 h

Moltes gràcies, gent d'Els Altres Andalusos, per la resposta. Això és salut política, ambiental, democràtica, conceptual, social, intel·lectual, i de més àmbits.



És important que no triomfi la intoxicació que acostuma i promou, encara ara, l'espanyolisme ranci. Sobretot en els despistes i amenaces disfressades.



Bona, molt bona la resposta. I pel que fa a la educació ciutadana, important la recomanació-invitació que envieu a Cecrec i Fecac.



Tamb... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
3 de desembre de 2009, 19.50 h

La FECAC y la CECREC es el cortijo de 10 señoritos andaluces que lo usan para el beneficio propio de sus negocios y del dinero que reciben de las subvenciones de la administración. ( lease Feria de Abril ).

No representan la mayoria de gente trabajadora de origen andaluz y extremeño que vivimos en Cataluña.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.