directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 14:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Un regidor de PxC de Vic podria ingressar a presó

Va ser detingut a la sortida d'un míting de Josep Anglada acusat d'apropiació indeguda · El seu possible substitut també està pendent de la resolució d'un judici

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres a la nit un dels regidors de Plataforma per Catalunya (PxC) a l'Ajuntament de Vic, Josep Maria Paré, a qui s'acusa d'apropiació indeguda. Tot i que de moment es desconeixen els detalls del cas, ha transcendit que tenia pendent una ordre de recerca, detenció i ingrés a presó emesa el 14 de novembre per l'Audiència de Barcelona. Segons han informat fonts policials, el regidor ha passat la nit a la comissaria després de ser detingut a la sortida d'un míting de Josep Anglada a l'Auditori Unnim de Vic. En aquests moments se li està prenent declaració als jutjats de Vic i es preveu que aquest mateix dijous al matí ingressi a presó. Paré té estudis en aeronàutica i és regidor de PxC al consitori vigatà des de la passada legislatura. A les eleccions del 2011, en què Plataforma per Catalunya va treure cinc regidors, ell ocupava la quarta posició. 
 

Comparteix
   


Etiquetes
El número sis a la llista de les municipals era Joan Carles Fuentes qui també està pendent de la resolució d'un judici, en aquest cas per un delicte de discriminació, incitació a l'odi i difusió d'informacions injurioses. 
El motiu és la suposada la difusió el 2007 d'uns pamflets en què un suposat grup de magrebins demanava el vot per a totes les formacions polítiques excepte per PxC. La Fiscalia demana tant a Fuentes com al mateix Anglada un any i mig de presó.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.