directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 03:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

La prima de risc es relaxa després d'una nova intervenció de Banc Central Europeu

El president del BCE exigeix als estats que implementin les reformes de l'EFSF mentre Grècia reclama un major rol de la institució monetària

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La prima de risc espanyola es relaxa aquest migdia després d'una nova intervenció del Banc Central Europeu. El diferencial de risc entre el deute espanyol i l'alemany, que aquest matí ha superat els 500 punts, es modera a 481, segons dades de Bloomberg. L'interès del bo espanyol a 10 anys també ha baixat del 7%. El president del BCE, Mario Draghi, ha demanat als estats que accelerin la implementació del fons de rescat permanent, l'EFSF, remarcant que no s'ha 'd'esperar més'. Mentrestant, creixen les pressions perquè el BCE adopti un major rol en la crisi. El ministre d'Economia grec, Evàngelos Venizelos, ha demanat que el BCE faci tot el possible per ajudar a solucionar la crisi de l'Eurozona.

Comparteix
   


Etiquetes
El Banc Central Europeu, amb el suport de l'Alemanya d'Angela Merkel, està intentant evitar les pressions polítiques que els darrers dies li exigeixen que adopti un major rol a la crisi i compri més deute de països en dificultats com Grècia, Itàlia o l'Estat espanyol. 
 
Però segons publica aquest divendres el Frankfurter Allgemeine Zeitung, el BCE ha pactat un límit setmanal a la compra de bons, de 20.000 milions d'euros. Amb tot, el diari no cita cap font per confirmar la notícia. 




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.