directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 19 de juny de 2024 11:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Iniciativa carrega ara contra l'actitud 'inflexible' d'Economia amb l'impost de successions

Dimecres s'acaba el termini per a presentar esmenes a la llei de mesures fiscals dels pressupostos i encara no hi ha acord amb PSC i ERC

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Iniciativa continua entestada en bloquejar l'acord per a reformar l'impost de successions a què ja han arribat Esquerra i PSC. La portaveu del partit, Laia Ortiz, va criticar ahir l'actitud 'inflexible' del Departament d'Economia en aquest tema. Les declaracions arriben després que el conseller d'Economia, Antoni Castells, hagués acusat ICV d'estar posant en perill la supervivència de l'impost. Segons Castells, només una reforma dràstica evitarà la desaparició del tribut.

Comparteix
   

Ortiz va lamentar la 'desproporcionalitat' de la proposta d'Economia i va tornar a fer una crida a la responsabilitat, tant al PSC com a ERC, 'per no sumar-se a les tesis de CiU i PP, que defensen la necessitat d'eliminar un impost cabdal pel manteniment del coixí social i més en un context de crisi econòmica com que el tenim actualment'.

Dimecres s'acaba el termini per a presentar esmenes a la llei de mesures fiscals dels pressupostos i encara no hi ha acord amb PSC i ERC perquè els tres partits que donen suport al govern acabin aprovant la modificació de l'impost.

En un comunicat, Ortiz va indicar que ICV esperarà per presentar la seva esmena amb la voluntat d'arribar a un acord a tres, 'malgrat que Economia es mostra ara per ara inflexible i està per la pràctica supressió d'aquest impost'. La portaveu ecosocialista recorda que segons la proposta d'Economia, una família formada per un cònjuge i dos fills amb un pis i un patrimoni d'1,5 MEUR no paga l'impost.

La reforma de l'impost s'ha dut a terme gràcies a la pressió realitzada per ERC al PSC, que considerava que era clau 'fer possible que les rendes mitjanes i baixes no hagin de seguir patint la sagnia d'aquest tribut'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
anna fletxa vilassar de Mar
6 de desembre de 2009, 12.24 h

Al Sr. Antoni Castells ...Sr, tant intel.ligent que es creu Vosté i encara ¿no s'ha adonat que al poble al que demanda es la supressiò total d'aquet impost ? no volem la seva opiniò , vostè está hon está perque al poble li paga un sou , li agradi o no al que ha de fer es escoltar al poble i fer al que li demanden , ¡¡clar que está en perill aquet impost , !! , está en perill perque es injust, i vostè ho sap , es al que volem que desaparegui totalment, la seva reacciò es feixiste , ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Indignada fletxa Barcelona
5 de desembre de 2009, 11.43 h

Uneix-te a la Plataforma ciutadana que lluita per a la Reforma d'aquest impost a Catalunya. Entra en la web i informa't, trobaràs molta informació sobre aquest impost, i les diferències amb la resta de Comunitats Autònomes: www.NOSUCCESSIONS.ORG

http://www.nosuccessions.org/


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
5 de desembre de 2009, 09.10 h

Estos son unos majaderos insolventes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Ja hi ha llocs que no volen mallorquins al barri ni llatinoamericans a la casa

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.