directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El centenar d'aspirants a músics del metro de Barcelona hauran de passar una prova d'idoneïtat

Volen millorar la qualitat de la música que sonarà als passadissos del suburbà

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Des del 2001, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l'Associació de Músics de Carrer (AMUC BCN), amb la col·laboració del Districte de Ciutat Vella de l'Ajuntament de Barcelona, van iniciar un projecte per establir la presència de músics en punts concrets i senyalitzats de les instal·lacions de la xarxa de metro. Després d'aquests sis anys de músics al metro, l'AMUC BCN ha decidit preparar ara una primera prova de nivell per als aspirants que sol·licitin plaça en algun dels 32 punts que tenen reservats dins de la xarxa. L'objectiu d'aquesta selecció és garantir la qualitat de la música que s'ofereix als usuaris del metro i facilitar les funcions preventives de control.
Aquest dissabte, 7 de juliol, un jurat integrat per professors experts de la indústria musical de l'Escola de Músics I.J.P.C., adherida al Districte de Ciutat Vella, avaluaran, al Convent de Sant Agustí, els més de 95 artistes inscrits sota uns mateixos criteris: la qualitat, la varietat temàtica i la possible convivència ambiental dins de les instal·lacions del metro, entre d'altres paràmetres.

Cada participant haurà d'interpretar com a mínim tres temes, escollits a l'atzar pels membres del jurat, d'entre una varietat de 20 cançons del propi repertori de cada músic. Després de l'actuació, el jurat puntuarà l'espectacle i comunicarà immediatament al candidat si ha passat o no la prova.

Si l'avaluació és favorable el músic obtindrà el carnet d'associat a AMUC BCN i podrà participar dels projectes que aquesta associació generi i, per tant, revalidarà el dret per actuar al metro. Després assistirà a una reunió orientativa en què se li explicaran les regulacions i la normativa del projecte, com ara la prohibició d'utilitzar instruments de percussió, amplificadors o acompanyaments que superin els 20 watts de potència o el deure de respectar l'horari d'actuacions i de rotació entre els diferents espais.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
6 de juliol de 2007, 12.09 h

Sobretot, que ningú tingui llibertat per fer res! Tot ben regulat, concurs de mèrits per tocar en el metro! I les oposicions per quan les convoquen?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.