directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 19 de juny de 2024 00:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Vic espera que Interior anul·li la manifestació de la Falange o opti per allunyar-la del centre

López Tena creu que l'autorització és la 'campanya' de Saura contra la consulta

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'Ajuntament de Vic espera que Interior rectifiqui la seva decisió d'autoritzar aquest dissabte una concentració de la Falange a la plaça Major, en plena celebració del popular mercat setmanal. Aquest dimecres s'ha reunit la Junta de Seguretat Local per analitzar un possible dispositiu de seguretat davant de la concentració feixista. Segons han informat algunes fonts en la reunió, tot i que s'ha parlat d'un possible dispositiu policial, tot ha quedat condicionat a que es resolgui el recurs presentat per l'Ajuntament a la decisió d'Interior d'autoritzar la concentració. La petició del consistori és que no s'autoritzi la manifestació i que, com a mal menor, es faci lluny del punt més neuràlgic.
mercat de vic
Comparteix
   

Segons han explicat les mateixes fonts, la resolució al recurs presentat per l'Ajuntament de Vic a l'autorització de la concentració per part d'Interior s'ha de saber al llarg d'aquest dimecres o dijous. Els participants confien en aconseguir, com a mínim, el trasllat en un punt secundari de la ciutat. Aquest dimecres s'han succeït els contactes. A les cinc de la tarda encara no hi havia constància de cap resposta a la petició de l'Ajuntament de Vic.

López Tena creu que és la 'campanya' de Saura contra el referèndum


Des d'Osona Decideix, el seu director executiu, Alfons López Tena, creu que l'autorització de les manifestacions són la 'campanya contra el referèndum' del conseller, Joan Saura i del secretari de seguretat, Joan Delort. Per López Tena, en el cas de Vic, el fet d'autoritzar una manifestació enmig d'una activitat emblemàtica com el mercat vol generar una noticia 'de problemes, de soroll, d'aldarull i d'incidents'. El director executiu d'Osona Decideix creu que el president, José Montilla, està 'boicotejant' el referèndum 'fent servir la Falange'. López Tena nega que la manifestació feixista del dia abans de la consulta pugui condicionar la participació: 'No ens interessa un efecte participació basat en la por, el que volem és que tant si s'opta pel si o pel no les persones no puguin ser incomodades en el seus drets democràtics'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
13 de desembre de 2009, 08.32 h

Ei!!...que en Saura també és sòci estratègic d'ERC!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
10 de desembre de 2009, 11.46 h

Estem vivint temps semblants als ocorreguts durant la guerra civil i la post guerra: La falange era la que feia la feina bruta del dictador. La diferència és que ara, d'aquests mercenaris, els falangistes vull dir, se'n serveixin els que es fan dir demòcrates, paraula de la qual hipòcritament se'n emplenen la boca. En un altre ordre de coses, d'en Saura no se'n pot esperar res més de bo. És un invalid cerebral. D'allà on no n'hi ha, no en pot rajar. Només li funciona una octava part de l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Ja hi ha llocs que no volen mallorquins al barri ni llatinoamericans a la casa

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.