directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Segueix els resultats de les consultes al minut a directe!cat

A partir de les vuit del vespre es començaran a oferir els resultats que podreu consultar per poblacions i per comarques

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

A més de poder seguir tota la informació de la jornada del 13D a través de les notícies o el microbloc obert a la participació de tothom, directe!cat també oferirà els resultats de les consultes que, a partir de les vuit del vespre, s'aniran actualitzant a mesura que finalitzi l'escrutini a les més de 160 poblacions que celebren una consulta. directe!cat estarà connectat amb la Coordinadora per la consulta sobre la independència i oferirà en temps real les dades totals de Catalunya, per comarca i per població, amb xifres i gràfiques.
gràfic, resultats, consulta, consultes, independència
Comparteix
   

El 13D directe!cat us ofereix tota la informació de les consultes sobre la independència de Catalunya. Des de l'obertura dels col·legis electorals farem un seguiment del transcurs de la jornada electoral des de diferents punts del país. A les dues del migdia i a les sis de la tarda s'informarà puntualment de les dades de participació i a partir de les vuit del vespre, quan comenci el recompte dels vots podreu seguir l'escrutini al minut a través de les dades facilitades pel sistema informàtic de la Coordinadora per la Consulta sobre la Independència.

Seguiment participatiu


Com ja s'ha fet aquest dissabte a Sant Jaume de Frontanyà, el diari oferirà la informació i la crònica d'ambient des de diferents poblacions que celebren avui una consulta, a través de les notícies però també del microbloc que està obert a la participació de tothom i que també podeu trobar al web de la Coordinadora. Us convidem a fer de corresponsals locals i explicar com es desenvolupa la consulta al vostre municipi i compartir amb tots els lectors les vostres impressions al llarg del dia. Recordem que també podeu pujar imatges i fer-nos arribar l'ambient que es respira a cada racó del país.

Instal·leu-vos el giny de directe!cat


També us oferim la possibilitat que afegiu el microbloc amb el seguiment participatiu de les consultes a la vostra pàgina web, de manera que els vostres lectors puguin conèixer la darrera hora de les consultes celebrades arreu del Principat. Totes les plataformes promotores de consultes o els internautes que vulguin tenir el seguiment al minut de directe!cat a la seva pròpia pàgina web només han d'afegir-hi el giny que hem elaborat inserint el codi font HTML que us facilitem.







Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.