directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC renúncia a l'augment de sou dels regidors de Vilassar de Mar

El sou de l'alcalde es repartirà entre els membres del consistori

Comentaris 40  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 13 vots )
carregant Carregant

ERC de Vilassar de Mar veu 'reprovable' que l'equip de govern municipal hagi decidit augmentar el sou dels regidors entre un 10% i un 30% 'en aquests moments de crisi' i ha renunciat 'explícitament' a l'increment que ja s'ha previst en els pressupostos del 2012. Aquest increment és possible per la renúncia de l'alcalde, Joaquim Ferrer, a cobrar el seu sou ja que és incompatible amb el de la Diputació de Barcelona i aquesta quantitat es distribuirà entre la resta de regidors, tant del govern com de l'oposició. 'En la situació actual de retallades i austeritat com els que ens toca viure no és moment adient per fer aquesta mena d'actuacions', ha criticat ERC en un comunicat.
Segons explica, ERC ha ofert diàleg a l'actual equip de govern, format per CiU, per tal d'arribar a un consens i ha deixat clar que els republicans sempre han estat 'defensors de la dignificació dels sous dels polítics municipals, que dediquen moltes hores personals pel bé dels nostres pobles i ciutats'. El 26% de la retribució que percebia l'alcalde, uns 17.000, aniran a estalvi i tres tinents d'alcalde de Vilassar de Mar, que fins ara cobraven 1.620 euros al mes, veuran créixer la seva nòmina fins als 2.120 euros. Un quart tinent d'alcalde passarà a percebre 1.870 euros i un cinquè, que fins ara tenia un sou de regidor de 1.324 euros, passarà a tenir una retribució mensual de 1.620 euros. Els altres tres regidors del govern, amb sous de 1.324 euros, cobraran ara 1.450 euros.

Les modificacions suposen un augment mitjà del 17% dels salaris, però en els tres casos dels tinents d'alcalde que més cobraran, l'increment és del 30% del sou que percebien actualment. La mesura arriba després que tant l'any 2007 com l'any 2011 l'Ajuntament congelés el sou dels electes.

Els regidors de l'oposició, que fins ara cobraven 475 euros, passaran a percebre'n prop de 600 al mes. Tot i això, els grup del PSC, PP, ICV-EUiA, ERC i CUP rebutgen la proposta del govern municipal de CiU, que governa al municipi amb majoria absoluta.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#40
Joan fletxa Palamós
6 de desembre de 2011, 22.47 h

#39 - Respeto els teus comentaris si bé no hi estic en part, d'acord. Tot i que les subvencions van ser plantejades per un departament comandat pel sociata Manel Nadal, aquestes van ser valorades i concedides pel plenari del Govern que recordo estava format per diputats del PSC, ERC i ICV, tres partits on se suposa - i axí ho reflexen en la seva doctrina o estatuts- estan carregats de bones intencions socials . A partir d'aquí, jo només he protestat pel paper que el meu ex partit va fer en... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
PereelDigne fletxa Granollers
6 de desembre de 2011, 21.10 h

#24 Et penso respndre sense fer conya i sense arribar a qüestions personals. Efectivament el teu comentari estava mal escrit perquè no s'entenia. Ara, amb l'explicació que has fet, com que l'has copiat del DOGC és correcta, voldria fer-te algun comentari.

D'entrada ja és curiós que les teves fonts d'informació siguin l'emissora RAC 1 (No RACC, que són les sigles de l'Real Autobil Club de Catalunya), i la Vanguardia,ambdós organs oficials del CiU. També és curiós que la notícia ap... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
F.Ibló fletxa PPCC !!*!!
6 de desembre de 2011, 17.16 h

#36 "posa-t'hi fulles",... mira tu si n'ets de savi i d'original, nano. I maleducat com un castellà. Però deixem estar això. ERC no és ni la mateixa ni òsties a la viagreta, perquè això de "vendre'ns a Ecspanya" només una ment malalta i febrosa ho pot pretendre. Mira, Joan de Palamós (o d'on siguis realment, que se me'n fot) aquí de vendes ni de traïcions, RES DE RES, només una trepa de CRETINS capaços de fer mal a l'independentisme català en nom d'estúpides fantasies de nen espa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Ivan fletxa Avinyó
6 de desembre de 2011, 12.35 h

#36 Abans que en L.Mental demostri que l'ERC actual no és la mateixa que ens va vendre a Espanya podries demostrar tu que en Gerard Quintana és franquista, com has repetit vàries vegades? Gràcies per endavant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Joan fletxa Palamós
6 de desembre de 2011, 11.47 h

#35 Exactament : Una cosa és ERC de Companys i l'altre l'Esquerra del PSOE actual. Tu ho has dit ! Si no t'agrada posa-li fulles. Pots demostrar-me que l'actual Esquerra del PSOE, no és la mateixa que ens va vendre a Espanya ? No té la mateixa executiva ? Si per a tu et val ( que ho respecto) per a mi continua seguint una traicio. Res més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
L.Mental fletxa PPCC !!*!!
6 de desembre de 2011, 11.00 h

Mira, Joan: el sol fet d'anar repetint una MENTIDA podrida com això de "ERC del Psoe", una mentida tan evident ja et desqualifica i redueix les teves opinions a pura intoxicació, a fal.làcia descarada. Tu saps perfectament que una cosa és ERC i una altra completament DISJUNTA el PSOE. Cada vegada que repeteixis aquesta mentida, t'estas comportant com un mentidert, i aixó es paga, noi!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
L.Mental fletxa PPCC !!*!!
6 de desembre de 2011, 10.56 h

#30 Què és això de "pots insultar tant com vulguis"? Ja veus que jo no t'he dirigit NI UN SOL insult tot i que reconeixo que de ganes no me n'han faltat. La teva actitud ens ofen a molts catalans, i per això vaig dir-te que no m'estranya que alguns t'insultin; però d'aquí a fer-ho jo mateix, hi ha anys llum de distància.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Joan fletxa Palamós
5 de desembre de 2011, 20.52 h

#32 De tota manera aquest tema el deixo. Una cosa és el motiu de que jo l'hagi fet servir i l'altre la variant "interessada" que hi donen altres. Jo dic lo que dic no lo que diuen que dic els altres. Només vull aclarir altra vegada que, no soc anti ERC, sinó anti Esquerra actual del PSOE


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
jordibcn fletxa Barcelona
5 de desembre de 2011, 20.25 h

Ja però com tu saps o hauries de saber , hi han Conselleries d´uns i Conselleries d´altres , i si tu dius el nom de Manel Nadal deu ser suposso jo més aviat cosa de la Conselleria en que ell hi fos , suposso , i en quan al tema en concret , és un tema de guanys i perdues , i com desconec el tema , deixarè que opinin altres persones que no siguin un hooligan antiERC com tu ni un fan militant d´ERC com jo,


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Joan fletxa Palamós
5 de desembre de 2011, 20.01 h

#29 També t'agrada tergiversar ? Va ser el " GOVERN TRIPARTIT" qui va acordar les subvencions, no en Manel Nadal. Quins formavan el Tripudrit ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.