directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Més de 16.000 persones han seguit les consultes del 13-D amb directe!cat

El seguiment participatiu ha estat un èxit gràcies a la participació dels lectors i els usuaris de Twitter

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Fins a 16.235 internautes han seguit aquest diumenge la informació sobre les consultes del 13-D des de directe!cat, segons dades d'OJD Interactiva. Durant el diumenge es van fregar les 70.000 pàgines vistes. El tret de sortida de les consultes, la consulta a Sant Jaume de Frontanyà de dissabte, ja va registrar un alt seguiment que es va disparar ahir diumenge, amb un creixement del 275,68% en les visites. directe!cat s'ha situat al capdamunt dels digitals en català superant E-Notícies (12.413) i El Punt (14.513). Les dades d'audiència a la xarxa confirmen l'interès que ha suscitat el 13-D, mitjans de referència com l'Avui i Vilaweb han arribat a registrar 38.090 i 26.728 usuaris únics, respectivament, aquest diumenge. El seguiment participatiu a través del microbloc de directe!cat ha estat un èxit gràcies a la col·laboració de les comissions organitzadores, els lectors i els usuaris de Twitter.
twitter, seguiment, consultes
Comparteix
   

Les consultes del 13-D s'han pogut seguir a través d'aquest digital no només amb la informació elaborada per la redacció des de diferents punts del país sinó també gràcies a totes les persones que han participat en el microbloc de les consultes. directe!cat vol agrair la col·laboració dels lectors, de les comissions organitzadores i de totes les persones que han fet arribar informació durant aquest cap de setmana amb la qual s'ha pogut fer un seguiment al minut i donant cabuda a la immensa majoria de les 166 poblacions que han tingut consulta el 13-D.

D'altra banda, hem d'agrair també que alguns blocaires, comissions organitzadores i mitjans de comunicació hagin incorporat als seus webs el giny de directe!cat de manera que s'ha amplificat el ressò dels missatges que s'hi han publicat.

També ha estat espectacular el seguiment de la jornada fet pels usuaris de Twitter que s'ha incorporat al microbloc on l'actualització ha estat constant. L'encapçalament #13D, utilitzat per identificar les entrades relatives a les consultes s'ha convertit en un dels cinc temes més utilitzats en aquesta xarxa a nivell mundial. Aquest diumenge alguns usuaris es preguntaven què passava el 13D.







COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.