directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Els botiguers esperen haver venut el 10% de les vendes de Nadal pel pont de la Puríssima

La pista de gel que s'ha instal·lat a la Plaça Catalunya és un 'gran èxit' com totes les atraccions que es munten aquests dies a les zones comercials

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els botiguers esperen vendre aquest pont de la Puríssima el 10% del global de vendes del Nadal, tal i com acostuma a passar cada any, segons el secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya, Miquel Àngel Fraile, que fa una bona valoració d'aquest pont tot i que, com acostuma a passar els primers dies de desembre, a les zones comercials s'han concentrat més visitants que compradors. Al seu parer, la pista de gel de plaça de Catalunya, novetat d'aquest any, ha estat un 'gran èxit', igual que totes les atraccions especials que munten les zones comercials aquests dies. Els comerços han obert cada dia aquesta setmana, incloent els festius del 6 i 8 de desembre i aquest diumenge.

Comparteix
   


Etiquetes
Aquests dies de festa moltes persones s'han apropat a les zones comercials, ja guarnides i amb tots els atractius que els botiguers despleguen per les festes nadalenques, amb l'objectiu d'atraure un major públic. Tot i això, els primers dies de desembre són els de mirar i remenar, però encara passar poc per caixa, segons Fraile.

El secretari general de la Confederació de Comerç explica que dissabte 10 de desembre ha estat un dels millors dies del pont de la Puríssima, però aquest cap de setmana encara no és tan bo comercialment com ho serà el que ve, quan la gent ja haurà rebut la paga extra de Nadal o està a punt de cobrar la nòmina.

Fraile segueix amb la previsió optimista de superar el nivell de vendes del Nadal passat i creu que els botiguers facturaran entre un 2% i un 4% més aquest any, en què Catalunya encara està immersa en plena crisi. Fraile anima als ciutadans a deixar enrere la desconfiança i 'consumir en benefici de tots'.

Una de les principals novetats d'aquest Nadal al centre de Barcelona és la pista de gel de la plaça de Catalunya, una iniciativa per la que els botiguers portaven tres anys batallant i que es va inaugurar fa vuit dies. 'És evident que ha estat un gran èxit', ha afirmat Fraile, tenint en compte la gent que hi està anant, igual que altres propostes de les zones comercials, que sempre són un bon esquer.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.