directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 14:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Coscubiela puja al cim de La Mola per complir una promesa electoral

El diputat d'CV al Congrés ho ha fet per celebrar els bons resultats del seu partit i per 'iniciar la resistència a la majoria absoluta del PP'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El diputat d'ICV al Congrés, Joan Coscubiela, ha complert aquest diumenge la promesa electoral de pujar corrent la muntanya de La Mola, al Vallès Occidental. Ho ha fet acompanyat d'una quarantena de simpatitzants d'ICV a la comarca amb l'objectiu de celebrar, segons ha subratllat Coscubiela, els bons resultats obtinguts a les eleccions generals del 20-N i per demostrar que la gent d'ICV està preparada per a la lluita i la resistència que caldrà pels propers anys de majoria absoluta del PP. 'He d'agafar forces per a aquests durs quatre anys amb majoria absoluta del PP, al qual s'haurà de fer front des de posicions clarament d'esquerres', ha subratllat el diputat ecosocialista.

Comparteix
   


Etiquetes
A dos quarts d'onze del matí, Joan Coscubiela iniciava la pujada corrent cap al cim de La Mola, des del Coll d'Estenalles, al parc natural de Sant Llorenç del Munt, acompanyat d'una quarantena de simpatitzants d'ICV. Des del cim, Coscubiela, ha explicat que la promesa la va fer durant el míting central de campanya del Vallès Occidental a Terrassa, on va assegurar que si els resultats de les eleccions eren bons, es comprometia a pujar La Mola i a fer-ho corrent.

'He d'agafar forces per a aquests durs quatre anys amb majoria absoluta del PP, al qual s'haurà de fer front des de posicions clarament d'esquerres', ha assenyalat el diputat. I ha afegit que aquesta nova legislatura l'afronta amb la mateixa mentalitat amb què afronta pujar La Mola, 'amb força, ganes i molta resistència perquè caldrà fer front a un govern del PP que aplicarà polítiques d'ajust, d'austeritat només per a alguns i de manteniment de privilegis per a altres'. 'Tot això requereix d'una mentalitat de corredor de fons', ha afegit.

Entre el grup que ha acompanyat el diputat en aquest ascens de germanor hi ha hagut el president d'ICV a la comarca, Xavier Boix, la portaveu a Rubí i candidata número 4 a les eleccions generals, Marta Ribas, i els responsables polítics d'ICV a Sabadell, Terrassa, Montcada i Badia i a Sant Boi, entre d'altres, a més dels simpatitzants de Cerdanyola, Sabadell, Terrassa, Rubí, Sant Cugat, Badia o Santa Perpètua.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.