directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 21:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Pere Navarro: 'Unitat sí, però no a qualsevol preu'

L'aspirant a liderar el Partit Socialista de Catalunya promet 'comptar amb tots els perfils del PSC'

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'alcalde de Terrassa i aspirant a liderar el PSC, Pere Navarro, ha pronunciat la seva conferència de presentació de candidatura. A només quatre dies de començar el congrés, Navarro ha volgut fer una crida a aglutinar sensibilitats i candidatures al voltant seu. En aquest sentit, però, ha matisat i, tot i assegurar que vol 'comptar amb tots els perfils del PSC' en la direcció que vol encapçalar com a primer secretari, aposta per la unitat 'però no a qualsevol preu'. Així, ha explicat que està obert i disposat a teixir complicitats amb altres socialistes aspirants com ell 'si hi ha consens' en el diagnòstic de la situació actual i en les solucions de futur. 'I jo crec que el consens existeix', ha dit.
Davant d'unes 600 persones que han omplert el Teatre Principal de Terrassa, Pere Navarro ha dibuixat els eixos principals de la proposta amb la que pretén ser primer secretari del PSC. De fet, el seu discurs ha estat un resum de les propostes i idees que des que va anunciar que seria candidat ha anat explicant i detallant en actes, entrades del seu bloc o declaracions als mitjans. Amb tot, la proximitat del conclau que els socialistes celebraran del 16 al 18 de desembre ha fet que l'atenció s'hagi centrat més en les seves intencions de cara al congrés i, sobretot, respecte de la resta de candidats a primer secretari.

En aquest sentit, Navarro s'ha volgut referir als seus adversaris de forma cordial i com aspirants amb els que té 'molt en comú'. I és per això que, després de conèixer que gran part de la diagnosi de la situació actual i les solucions 'són compartides' per tots els candidats, Navarro s'ha mostrat 'segur que existeix una gran base per un consens en que tots ens sentim còmodes'. Amb això, ha deixat clara la seva postura davant una possible candidatura conjunta. 'Unitat sí, sobretot si hi ha consens i jo crec que hi és, però no a qualsevol preu', ha sentenciat.

I és que Navaro s'ha volgut comprometre a ser un primer secretari 'amb equip, de grup'. En aquest sentit, ha remarcat que pretén destacar en la seva proposta la 'pluralitat' del PSC. 'Comptaré amb tots els que tenen una cosa a dir i aportar', ha dit, tot afegint que el en el seu equip hi inclourà 'tots els perfils del PSC'. 'Vull comptar amb tots els que tinguin ganes i disposició per treballar', ha sentenciat, tot advertint que 'al meu costat no vull mentalitats conservadores'.

Entre les seves propostes de projecte, Navarro ha insistir en tres ocasions en remarcar que cal 'revisar' el protocol de relacions amb el PSOE. 'L'articulació amb el PSOE ha de ser plenament federal. Caldrà revisar la relació perquè puguem fer sentir la nostra veu sense cap impediment', ha descrit, afegint que s'ha de 'garantir la sobirania efectiva i real de les decisions del PSC sobre les decisions públiques i sobre el vot al Congrés i al Senat'. 'Més influència i visibilitat', ha resumit.

Un partit centrat més en polítiques mediambientals, un catalanisme que no exclogui la compatibilitat amb 'sentiments de pertanyença' a Espanya, Europa o els Països Catalans, i un partit que tingui relació directa amb els socialistes europeus han estat altres dels eixos que ha ressaltat.

Assistents habituals

La conferència s'ha celebrat a Terrassa, ciutat de la que és alcalde Navarro. Però això no ha impedit que a l'acte hagin assistit les cares habituals en totes les xerrades dels candidats. Així, socialistes destacats com Miquel Iceta, Joaquim Nadal, Josep Maria Sabaté, Josep Fèlix Ballesteros, Jaume Collboni, Montserrat Tura, o Jordi Hereu s'han deixat veure en les primeres files de l'acte, que ha estat presentat per Josep Mayoral.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Claudi fletxa Barcelona (Catalunya)
13 de desembre de 2011, 21.40 h

Un tronat sense tró que fot fàstic més que pena. Tant de bó petessiu tots plegats. Aneu-se'n a pendre pel puto cul sociates fastigosos cancerígens!!!!!!!!!!!! Foteu fàstic, tots els sociates!!!!!!!

Si voleu mamar de la mamella sociata aneu-se'n a mandril que allà el vostre cul serà útil perque us el llepin amb gust com mandrils que sou.
Aneu-se'n a llepar culs, fora de Catalunya que aquí: la merda, com vosaltres, abunda!!!!! Ja estem prou farts de merda a Catalunya!!!!!!!!

||*//|| F... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
F.Ibló fletxa PPCC !!*!!
13 de desembre de 2011, 17.35 h

Encara estan amb el federalisme, aquests incoherents del PSC? Federar-se amb aquells mateixos que ens han bombardejat repetidíssimes vegades, que han prohibit la nostra llengua durant segles, que han perseguit la nostra identitat sota tota les maneres possibles, que ens han insultat, humiliat, menystingut... i ara ens hi hem de federar?????????????????????

No puc entendre que cap català opini a favor del federalisme hispànic, ni que s'hagi embriagat amb tres ampolles de vi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Francesc fletxa Barcelona
13 de desembre de 2011, 11.04 h

És molt interessant saber i conèixer ben be, la sociologia de les persones que senten la filosofia socialista del PSC la del grup que s'identifica més amb el PSOE. resultaria son els sentiments del Sr. Pere Navarro. Si estigués massa interessat per seguir fent pedagogia per espanya, hem de descartar que abans posi els interessos dels Catalunya per sobre dels d'espanya, per tant hem d'anar en compta. Tot i així, el vaig Llobregat, en mans del “miquelet” l’Iceta i Saragossa fa miracle... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
RAC fletxa BCN
13 de desembre de 2011, 08.02 h

Em sembla que tot no pot ser, o estàs amb el PSOE, o estàs amb Catalunya, voler aglutinar-ho tot és impossible.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.