directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 09:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Cada valencià podria cobrar fins a 6.500 euros per fill

Això és així si sumem les ajudes estatals i les de la Generalitat valenciana

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Cada valencià podria cobrar un total de 6.500 euros (més d'un milió de pessetes) per naixement o adopció d'un nen després de l'anunci de Zapatero i una vegada el cap de l'Executiu valencià, Francisco Camps, faci efectiva la seva promesa electoral de donar ajudes als nous pares de fins a 4.000 euros. No falla: 2.500 + 4.000 = 6.500 euros.
3 bessons bebes nadons nens
3 trigèmins amb pocs mesos de vida

Comparteix
   


Etiquetes
Segons va explicar ahir el diputat valencià Carlos González, només a Elx "més de 2.700 famílies es beneficiaran cada any de la proposta". La mesura de Zapatero, segons la qual l'Estat donarà 2.500 euros per naixement als pares, podrà sol·licitar-se amb efectes retroactius amb data 3 de juliol. Zapatero ja ha precisat que tindrà caràcter universal i que serà compatible amb la resta d'ajudes de l'Estat i les comunitats. Precisament, les ajudes en suport de les famílies han estat un dels plats forts del PP en la Comunitat durant les passades eleccions.

Francisco Camps ha promès ajudes per naixement o adopció "fins a arribar a els 4.000 euros". La mesura encara no ha estat concretada i es desconeix si la quantitat serà modulada en funció de la renda dels pares. En el terreny dels compromisos electorals relacionats amb el suport a les famílies, el líder del PP va anunciar també que completaria l'ajuda estatal de cent euros mensuals a les mares treballadores amb nens de 0 a 3 anys a les dones que no treballen fora la llar. AL marge de les promeses electorals, existeixen deduccions fiscals de l'IRPF que gestiona la Comunitat. La més recent és la deducció de 400 euros per a les mares treballadores amb nens de 4 a 6 anys. Des de fa anys, existeixen altres avantatges fiscals que els valencians poden aplicar-se. L'ajuda de l'administració valenciana per naixement pot arribar a els 260 euros, s'aplica durant tres exercicis en funció de la renda. A més, el Consell preveu altra sèrie de deduccions per naixement o adopcions multiples (214 euros) o per fill discapacitat (365). Hi ha també ajudes per família nombrosa i deduccions de fins al 15% de les quantitats destinades a les guarderies i centres de primer cicle d'educació infantil de fills menors de 3 anys fins a un màxim de 260 per fill. Camps també ha promès augmentar fins al 20% aquest percentatge de deducció dirigit a la conciliació de la vida laboral i familiar.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Montse fletxa LA GARRIGA
8 de juliol de 2007, 19.31 h

Injusticia !

No ingusticia, al picar m'he equivocat de tecla.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Montse fletxa La Garriga
8 de juliol de 2007, 09.35 h

No em sembla bé.Com sempre ingusticies. No es pot donar una ajuda a tothom per un igual. S'ha de tenir clar la renta dels pares. Als rics no els cal tanta ajuda, ja tenen de tot i més. A la gent que ho necessita està bé una ajuda però potser caldrà portar un control. No tothom té la mateixa escala de valors i estic segura que moltes vegades l'ajuda no arribarà a les criatures. NO es pot utilitzar per incrementar el consumisme desmesurat que té la societat actualment (teles a dojo i comp... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.