directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC creu que hi ha massa ministeris

La portaveu, Anna Simó, no atorga importància al nomenament de Jorge Fernández perquè els anteriors ministres catalans no han defensat els interessos de Catalunya

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

La portaveu d'ERC al Parlament, Anna Símó ha afirmat, després de fer-se públic el nou govern espanyol, que sobren tres ministeris. Segons ha declarat, si se segueix la premissa d'una administració per cada competència, no calen els ministeris de Sanitat, Educació i Cultura, i Agricultura. Simó ha assenyalat que, com en el cas del 'Govern dels millors' s'ha optat per persones independents en alguns gabinets. En concret, s'ha referit al ministre de Defensa, que prové d'una empresa armamentística. Simó ha tret importància a la inclusió del català Jorge Fernández en l'executiu estatal. Ho ha justificat afirmant que els anteriors ministres catalans no han defensat els interessos de Catalunya.

Comparteix
   


Etiquetes
La portaveu parlamentària d'ERC ha valorat aquest dimecres el nomenament dels nous ministres espanyols, després que el president del govern estatal, Mariano Rajoy, hagi fet públics els noms. Anna Simó ha considerat que sobre tres ministeris -Sanitat, Educació i Cultura, i Agricultura-, si Rajoy pretén seguir el què va anunciar de que hi hagi una sola administració encarregada de cada competència.

D'altra banda, Simó ha remarcat el fet que Rajoy també hagi confiat en persones independents per a alguns gabinets, tal i com Artur Mas ja va fer en el Govern català. La portaveu republicana ha assenyalat de manera especial el fet que el nou ministre de Defensa prové d'una empresa armamentística. 'Ja es veurà si es dispara o no la despesa armamentística', ha comentat.

Sobre el nomenament de Jorge Fernández com a ministre de l'Interior, Simó ha afirmat que cal esperar a veure el programa que aplicarà al capdavant del gabinet. Ha tret importància al fet que pugui defensar els interessos de Catalunya perquè, segons ha dit, cap dels anteriors ministres catalans ho han fet.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
pipi tu fletxa Garrulàndia
24 de desembre de 2011, 20.59 h

pelo lo peó, lo peó de too, é dimasiao ijoputa inbasó tan isnorante ke no rijpeta la lengua del paí onde tá. (Chia boi, mamaaaa, chia boooooooooiiiii)


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
24 de desembre de 2011, 15.51 h

Si demasiados ministerios, damasiadas administraciones, demasiados diputados, demasiados asesores para dormirse en los laureles con la que está cayendo para los demás.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
24 de desembre de 2011, 10.41 h

Tanta retallada, i al lamentable botifler Joan de Palamós encara el paguen. Espanya té com a prioritat enfonsar ERC.
Ho retallaran tot excepte exèrcit, policia i opinadors espanyolistes als mitjans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Joan fletxa Palamós
23 de desembre de 2011, 16.46 h

Aixó de "el buc insigne" no ho he pas escrit perquè sigui jo un semianalfabet que he sentit tocar campanes i no sé d'on venen. Jo sé perfectament que insigne vol dir que és remarcable pel seu mèrit, i que el buc és allò que els castellans anomenen "casco". També sé que si vull dir "l'embarcació capitana" cal que digui "la nau insignIA".

No són errors, ho he fet exprés per fer-vos riure. Haurieu d'estar-me agraits, desgraciats de merda!! independentistes podrits!! antiespanyols cag... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Joan fletxa Palamós
23 de desembre de 2011, 16.42 h

Esquerra Republicana de Catalunya, votada per pollosos morts de gana com tots els independentistes que llegiu aquestes pàgines, és la culpable de:

.el genocidi dels indis americans (o amerindis, ja sé dir, ara)
.l'escalfament global
.la crucifixió de Jesucrist
.l'ensurt que va tenir ma mare quan estava embarrassada de mi, i que m'ha fet sortit amb només 800centímetres cùbics de cervell, és a dir el 40% menys que la resta de mortals.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Joan fletxa Palamós
22 de desembre de 2011, 22.07 h

Joan, no t'emprenyis, home, que ja saps que en el fons ens hem acostumat tant a les teves cretinades que ja no sabem passar-nos sense elles.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Joan fletxa Palamós
22 de desembre de 2011, 22.05 h

Estic com una regadora, sóc una aberració irrecuperable, ho reconec, però cal que sabeu que LA CULPA DE TOTES LES MEVES ESTUPIDESES LA TÉ ERC. I a més a més ....CHIOOOO SOY REBELDEEEEE POKEEE EL MUNDOOOO MISOOO ASSSSSSSIIIIIII...


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Joan fletxa Palamós
22 de desembre de 2011, 21.08 h

#15 - Què vols que et digui ? No cauré en el parany de l'insult, per mí pots continuar. Ara només espera que el sonat que m'està duplicant digui la seva. Es divertim tots i tots contents.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
22 de desembre de 2011, 19.40 h

Entre Palamós i L'Estartit i amb 31 Km de distància., i tenim a dos fenòmens de doble personalitat un es convergent i l'altre es de Unió. , però els seus manaments caben amb dos, Convergència i Unió i amb una sola persona.
Potser sigui la tramuntana que bufa de nord a sud, arrastra al boig del nord cap al sud i des de L'Estartit fins arribar a Palamós. aprop del canó es converteixi en un boig tocat per la tramuntana. Sempre diu o diuen, ho es fan passar, per ser un ex votant i carr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.