directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 02:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

L'aerolínia Andalus amplia l'oferta de l'Aeroport de Girona amb vols a Nador, Maó i Santiago de Compostel·la

Es tracta d'una companyia jove que fins ara connectava Andalusia amb el Marroc

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'Aeroport de Girona amplia la seva oferta de vols i també de companyies que hi operen. La línia aèria Andalus ja connecta Girona amb Nador (Marroc) des de l'estiu i, amb la signatura d'un acord de col·laboració entre l'AGi –formada per Generalitat, Diputació i Cambra de Comerç- i la companyia ara ampliarà l'oferta a Maó i Santiago de Compostel·la. Els vols a Maó seran tres cops per setmana i començaran per Setmana Santa mentre que a Galícia encara no estan tancades ni les freqüències ni quan començaran els vols, tot i que la voluntat de la companyia és fer-ho durant el 2010 coincidint amb l'Any Xacobeo. Des de l'aeroport de Girona operen actualment tres companyies: Ryanair, Transavia i Andalus.
andalus avió
Comparteix
   

L'acord signat aquest dijous a la delegació del Govern a Girona inclou el compromís de la companyia de volar des de Girona a volar a tres ciutats. Segons ha explicat el secretari per a la Mobilitat i president de l'AGi, Manel Nadal, la companyia ja uneix Nador i Girona des de l'estiu i també té lligat un vol a Maó. Les previsions és que la tercera ciutat a la que voli sigui Santiago de Compostel·la, però aquest punt encara no està tancat, segons ha reconegut Nadal.

Pel president de l'AGi, aquest nou acord amb una companyia aèria és 'positiu perquè diversificar el nombre de companyies que operen des de Girona'. Segons ha declarat Nadal, d'aquesta manera 'es garanteix el futur de l'aeroport'. No obstant això, el pes de Ryanair està molt per sobre de les altres dues companyies ja que Transavia només vola certes èpoques de l'any a Amsterdam i, ara, Andalus ho farà a tres ciutats.

Els vols a Nador, que van començar al juny, tenen una freqüència de tres vols setmanals i ha registrat des de llavors una ocupació mitjana del 82%. El vol a la capital de Menorca començarà per Setmana Santa i serà de tres freqüències setmanals (dilluns, dimecres i dissabte) i sortiran de Girona a les 9:25 hores i la tornada serà de les 10:50 hores. De la tercera ruta la companyia encara no ha avançat res perquè està per tancar. Ryanair no vola des de Girona a cap d'aquestes tres destinacions i, per tant, s'obren tres noves opcions de viatge per als passatgers de l'aeroport.

Andalus Línies Aéries és una companyia jove que només opera des del gener d'aquest any i, especialment, uneix Andalusia amb el Marroc, amb rutes també a Palma, Madrid i Barcelona. En aquest temps ha impulsat deu rutes per les quals han passat 90.000 passatgers. Els avions que usa la companyia són reactors de 50 places de capacitat màxima.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.