directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 00:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Comencen les rebaixes d'estiu a les Balears amb descomptes de fins el 50%

Tot i l'afluència de turistes estrangers, els visitants nacionals i els residents són qui més diners gasten

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Les rebaixes d'estiu a les Illes Balears comencen avui dilluns, 9 de juliol, amb descomptes que arriben al 50% en els productes de temporada. La confecció i el calçat són els productes "estrella" del període de rebaixes, els experts consultats han vaticinat que aquests descomptes de fins el 50% "aniran augmentant gradualment fins aconseguir la liquidació de les existències acumulades".
rebaixes descomptes

rebaixes centre comercial corte ingles
Clientes d'un popular centre comercial durant les rebaixes / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
El secretari general de la patronal del petit i mitjà comerç (Pimeco) de les Balears, Àngel Pujol, ha assenyalat que les expectatives de les rebaixes són "positives", sobretot, durant la primera setmana de descomptes que tradicionalment és la que concentra el major volum de vendes.

Sobre el comportament dels compradors, ha explicat que, si bé l'"estrebada" dels turistes és important, ho és més encara l'"impacte" que tenen les rebaixes entre els visitants nacionals i residents que són els col·lectius que més diners gasten, ha puntualitzat.

Per la seva banda, el president de la Federació d'empresaris del comerç de Mallorca (Afedeco), Bartomeu Servera, ha coincidit en assenyalar que la temporada està sent "acceptable", després de sortejar una primavera "fluixa" en vendes de productes de moda.

Servera ha destacat el pes que està adquirint el sector del comerç a Mallorca, cosa que provoca que hi hagi turistes que decideixen venir a l'illa amb el pretext de comprar en època de rebaixes. "Avui Mallorca té un comerç tan digne com el de qualsevol altre país d'Europa", ha emfatitzat.

Així, des de les patronals del comerç recorden que els articles rebaixats han d'haver estat a la venda en el comerç durant la temporada i queda determinantment prohibida l'oferta de productes deteriorats o en mal estat.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.