directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 16:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Els sindicats del transport públic denuncien el cobrament d'altes dietes per part dels alcaldes

CGT i PSA han assenyalat que això es produeix malgrat la pujada de tarifes del transport públic, la disminució en el servei i els ERO's i baixades salarials dels treballadors

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Els sindicats del transport del transport públic metropolità de Barcelona segueixen en peu de guerra amb els polítics que governen els municipis de la zona. A través d'un comunicat a la premsa, han denunciat que l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) reparteix 800.000 euros entre 90 càrrecs de tots els partits polítics en concepte de dietes per assistir a 'reunions breus, rutinàries i sense gairebé desplaçaments'.  Segons expliquen, això permet a alcaldes i regidors veure incrementats els seus sous fins a un 56%. 
Trias Bus
Trias Bus

Comparteix
   


Etiquetes
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias (CIU), seria un dels màxims receptors d'aquests diners, i rebria fins a 36.800 euros per assistir a 29 reunions.  Els sindicats també assenyalen, entre altres, a l'alcalde de Cornellà, Antonio Balmón (PSC) que rebria 38.800 euros; l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes (PP), que percebria 23.300 euros; l'edil de Barcelona, Assumpta Escarp (PSC), amb 31.600€, o el regidor de la capital catalana Jordi Portabella (ERC), que n'hauria rebut 27.000€. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Carme fletxa Barcelona
10 de gener de 2012, 11.22 h

Es clar que si, que aquestes dietes o /i suplements que tenen els polítics s'han de denunciar. Ja està bé de fer veure que només treballant pel país, siguin del partit que siguin. Aquestes dades s'haurien de passar per les xarxes socials. Per ells no hi ha crisis, amb aquest ingressos!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.