directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 02:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran reclama eleccions anticipades per recuperar les relacions entre l'Estat espanyol i Catalunya

El líder d'Unió entén que part dels votants de les darreres consultes són gent a qui 'no agrada el que avui s'hi fa'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president del Comitè de Govern d'UDC, Josep Antoni Duran Lleida ha reclamat aquest divendres, en la seva carta setmanal als militants del partit, eleccions a Catalunya 'com més aviat millor'. El motiu d'aquest reclam, en paraules del líder d'Unió, seria assolir un sistema de govern 'capaç de defensar els interessos de Catalunya i capaç de contribuir a la recuperació de les relacions entre Estat espanyol i Catalunya', que creu que 'ara passen pel pitjor moment dels darrers temps'. Això, segons Duran, explica la participació de gent 'a qui interessa la política, però no agrada el que avui s'hi fa' a consultes com les viscudes el 13-D.
duran lleida aplec cargol lleida
Comparteix
   

La carta de Duran es reitera en la urgència de la necessitat d'eleccions, i apunta a les consultes per la independència del passat diumenge com a botó de mostra de la insatisfacció catalana per la situació política actual. Apunta que més enllà dels independentistes,  'molta gent, militants o votants nostres, i d’altres que no fan de la independència el seu projecte polític, van acudir a votar per posar de relleu que la política els interessa, però que no els agrada el que avui s’hi fa, el que es fa des d’Espanya envers Catalunya i el que es fa des de Catalunya mateix'. Així llavors, opina el líder d'Unió que aquest corrent 'no s'ha de menystenir ni magnificar, però sí tenir present el que hi representa'.

D'altra banda, i per tal de fer més evident la tesi de la necessitat de convocar eleccions com més aviat millor, Duran ha dit la seva respecte el 'vodevil' que ha representat la negociació del tripartit per una rebaixa de l'impost de successions. Ha apuntat que el PSC i ERC han estat 'condicionats i obligats a fer el que han volgut ICV i EUiA' i com a conclusió d'això ha manifestat que el nostre país 'no és que no tingui lideratge, és que ni tan sols no té govern'.







COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.