directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

anoiadiari.cat estrena un nou servei gratuït de blogs

Les diputades anoienques, Teresa Estruch i Marina Llansana, ja hi han obert el seu espai

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El diari digital comarcal anoiadiari·cat ha engegat aquest divendres un nou servei gratuït de blogs perquè tothom que vulgui pugui fer-lo servir com a 'plataforma de reflexió i anàlisi de l'actualitat comarcal. Les dues diputades al Parlament de la comarca, Teresa Estruch i Marina Llansana han estat les primeres usuàries. Segons ha informat el diari, totes dues hi exposaran tant les seves opinions sobre la comarca com la tasca que duen a terme a l'hemicicle català. Per donar-se d'alta, tan sols cal omplir un formulari i ja es pot començar a utilitzar. Un incentiu per decantar-se per aquest servei de blocs és que, cada vegada que un dels blocaires esgrigui un nou apunt, sortirà a la portada del diari.
blogs, anoiadiari
Comparteix
   

Segons ha informat el mitjà digital, també disposen d'un dels blogs d'anoiadiari·cat els periodistes David Canto i Jordi Còdol, així com un dels coeditors del diari, Bernat Ferrer. La filòloga i historiadora Carmel·la Planell també exposarà periòdicament les seves experiències 'com a dona viatgera', mentre que la plataforma organitzadora d'una consulta sobiranista a l'Espelt, L'Espelt Decideix, també es comunicarà amb els seus membres a través del blog que han obert a anoiadiari·cat. Així mateix, els més petits de tots que s'acostin al Saló de la Infància d'Igualada també podran fer de periodistes i escriure al blog La premsa del Saló.

El diari ha dit que, tot i que el servei no disposa de les últimes possibilitats tècniques com Blogspot o Wordpress, sí que compta amb el valor afegit que cada vegda que un dels blocaires escrigui un nou apunt, apareixerà a la portada del diari. Així, doncs, formaran part del principal mitjà de comunicació anoienc, que diàriament arriba a 3.000 lectors.

El servei de blogs oberts -desenvolupat per Tirabol Produccions SL- és gratuït, tot i que té un cost de manteniment que assumeix anoiadiari·cat. És per aquest motiu que l'empresa editora, Zoom Mundi SL, demana als internautes una donació simbòlica mínima de tres euros mensuals, 36 euros anuals, que ajudaran parcialment a finançar el projecte. D'aquí a un any, Zoom Mundi S. L. valorarà la resposta econòmica obtinguda i valorarà si les aportacions voluntàries dels usuaris li permeten de continuar oferint el servei gratuïtament.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.