directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 18:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Ryanair torna a creure en Girona

L'aerolínia irlandesa operarà 19 noves rutes i recuperarà els vols a Madrid a partir de la primavera

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El vicepresident de Ryanair, Michael Cawley, ha anunciat aquest dimarts que la companyia irlandesa operarà 19 noves rutes des de la instal·lació de Vilobí d'Onyar, incloent el vol entre Girona i Madrid. Cawley ha explicat que Ryanair preveu recuperar els 3 milions de passatgers des de Girona, tot i que encara estarà lluny dels 6 milions que va assolir fa dos anys, durant el seu moment de màxima activitat a Girona. El representant de l'aerolínia ha celebrat que s'ha arribat a un acord amb la Generalitat 'en un terme mig entre les parts'. Cawley també ha assegurat que l'expansió de Ryanair a Girona, on operarà un total de 59 rutes, no afecta la seva estratègia a l'aeroport de Barcelona.

Comparteix
   

Amb aquest retorn de l'activitat a Girona, Ryanair operarà gairebé un 30% més de rutes que a l'estiu passat. Malgrat tot, aquest no serà el moment més àlgid de l'aeroport. 'Vam arribar a tenir un nombre de rutes superior des de Girona, però llavors no teníem tantes operacions des del Prat. No sabem quan es recuperarà aquest nivell d'activitat a Girona', ha reconegut Cawley. A més, Ryanair tornarà operar a partir de l'estiu amb nou avions des de Vilobí d'Onyar, en comptes dels quatre que té ara, i espera que l'activitat de la companyia doni feina de manera directa i induïda a 3.000 persones a l'aeroport i la demarcació de Girona.

A banda de la ruta de Girona a Madrid, que funcionarà cada dia amb un vol al matí i un al vespre, Ryanair també oferirà quatre freqüències setmanals amb destinació a Eivissa. Fora del mercat domèstic, l'aerolínia irlandesa operarà a 17 noves destinacions: Dusseldorf, Aarhus (Dinamarca), Turku (Finlàndia), Poitiers (França), Tesalònica (Grècia), Cork i Knock (Irlanda), Cagliari i Perugia (Itàlia), Nador (Marroc), Bydgoszcz, Cracòvia i Gdansk (Polònia), Doncaster (Regne Unit), Skeleftea, Malmo i Estocolm (Suècia).

Cawley ha destacat especialment la creació de noves rutes amb els països escandinaus, que representen un 'mercat emergent' per al turisme de la Costa Brava. Totes les noves rutes de Ryanari des de Girona es podran adquirir a partir de l'11 de gener i començaran a funcionar entre el 25 de març i el 6 d'abril de 2012. Per celebrar la nova expansió de Ryanair, la companyia ha posat a la venda fins aquest dijous un milió de places per volar a 1.000 destinacions europees a 9,99 euros.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.