directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 19 de juny de 2024 16:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

La Coordinadora Nacional de les Consultes també es desmarca de la ILP

Es dedicarà exclusivament a organitzar els referèndums del febrer i l'abril

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Coordinadora Nacional de les Consultes ha celebrat avui una assemblea plenària, però no ha parlat sobre la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per convocar un referèndum vinculant el 25 d'abril que tres dels seus membres (Anna Arqué, David Vinyals i Josep Antón Martínez Llorach) van presentar dilluns al Parlament 'a títol individual'. Segons ha explicat un responsable, la Coordinadora en queda al marge i es dedicarà exclusivament a organitzar consultes sobiranistes. De fet, aquesta reunió ha servit per començar a organitzar la propera cita, del 28 de febrer. Així, ni tan sols s'ha sotmès a votació cap qüestió referent a la ILP, que només assumeixen els seus promotors a títol individual.
plenari, consultes, 13-d, arenys de munt, coordinadora
Comparteix
   

Pel que fa a l'organigrama de la coordinadora, s'ha ratificat l'estructura de la coordinadora gairebé per unanimitat, tot i que també s'ha acordat que s'incorporaran nous membres de les comissions que han organitzat les consultes.

Així queda la cosa després de les discrepàncies públiques que han tingut lloc aquesta setmana després de la celebració de les consultes el diumenge passat. El passat dilluns, el coordinador d'Osona Decideix, Alfons López Tena, va criticar l'organització de les consultes sobre la independència que van ser organitzades per la coordinadora més enllà d'aquesta comarca. 'Quan les coses s'organitzen malament surten malament', va dir. Mentre, Uriel Bertran va replicar que 'no s'havia d'espatllar la il·lusió de gairebé 200.000 persones'.

Tot això passava alhora que l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra, presentava al Parlament una ILP per convocar un referèndum a Catalunya. Finalment, Bertran i López Tena van escenificar un acostament el dimecres, i la coordinadora ha quedat al marge de la ILP.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
anna fletxa vilassar de Mar
21 de desembre de 2009, 14.31 h

Felicitats per pendre aquesta desiciò . es al millor que han pugut fer. No es pot anar amb preses , no es al moment encara , no fins que tots al pobles de Catalunya hagin dit la seva.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
20 de desembre de 2009, 15.32 h

La millor decisió!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
CARRASCLET fletxa ARENYS DE MUNT
20 de desembre de 2009, 11.11 h

Els friquis rebotats que han sortit d'ERC perquè no podien assolir els càrrecs que ells pretenien ocupar, ara és presenten com a salvadors de la pàtria, l'únic objectiu que tenen es esgarrapar vots a ERC, a més de trànsfugues son uns traïdors, venuts ja abans de tenir res per vendre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
atlasac fletxa Vila-real
20 de desembre de 2009, 10.54 h

QUE HI QUEDE CLAR....

Hi que TOTS ho sàpiguen que, a aquestes noves eleccions hi haurà dos classes d´electors els TIRANS INVASORS i els seus BOTIFLERS i els ciutadans que volen ser LLIURES, que estan i estaran congregats per REAGRUPAMENT units TOTS amb una il-lusió deixar d´èsser ESCLAUS dels castellans, (que després de tants anys que es mort franco encara et vinguen uns seguidors d´ells oferinte un 10% de pantalles de cine..., i que no estiguen ja engaviats!!, encara MANA FRANCO M... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Ja hi ha llocs que no volen mallorquins al barri ni llatinoamericans a la casa

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.