directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 12:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'ex dirigent de Ciutadans Antonio Robles s'afilia a UPyD i es postula com a possible cap de llista a Catalunya

L'UPyD de Robles podria disputar-se l'electorat amb Rivera a les properes eleccions al Parlament del 2010

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Set mesos després d'acomiadar-se de Ciutadans  a causa de les desavinences amb el President del partit, Albert Rivera, l'ex diputat Antonio Robles ha decidit sumar-se al projecte català de la formació Unión Progreso y Democracia (UPyD), partit liderat per Rosa Díez. Robles ha mantingut l'espera fins la fi del Congrés d'UPyD 'per tal de no interferir al procés' i aquest matí ha fet arribar la seva afiliació. Així llavors, l'ex dirigent podria esdevenir un seriós adversari per Rivera si encapçala la llista del partit de Díez a les properes eleccions catalanes.
rivera, domingo, robles, ciutadans, grup mixt
Comparteix
   

Segons Robles, el motiu que l'ha mogut a afiliar-se a UPyD és la consciència de 'ser una persona que des d'anys enrere lluita per unes idees, i considera que Rosa Díez és allò únic que les garanteix'. A més, a unes declaracions a El Mundo, l'ex diputat de C's ha assegurat que el text programari del partit de Díez "esdevé una opció molt similar a la de Ciutadans dels primers temps'.

Robles va abandonar la formació liderada per Albert Rivera en fer-se pública la intenció del partit de concórrer a les eleccions europees junt a Libertas, després de viure's al si del partit un dur debat que va deixar com a conclusió 36 vots a favor, 24 en contra i 2 abstencions. Això va catalitzar que dos dels tres parlamentaris de C's, José Domingo i el mateix Robles, deixaren el partit i la pertinent acta de parlamentaris.








Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
el yayo fletxa barcelona
24 de desembre de 2009, 14.58 h

Prohibirlos no tancarlis el micro cuan parlan en castella insultan las base de las nostres institutions si i no ens preocupen els vots qui li treuren al PP dixue aixis la voluntad de SER FUNDAMENTAL EM EL GOVERN CATALA (ppdixit) sera mes imposiple que mai , pero aixo si cada vegada que insultin a la nostre terra disfrasan veritas denuncia al jusgats ya es cansaran ya de aparcar a hospitalet,gracias


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
24 de desembre de 2009, 07.28 h

Tal l'hi fa un partit com un altre. Els dos son partits anti-catalans i feixistes. Haurien d'estar prohibits per llei, però com ja sabem de quin pal va el govern ep.panyol, sigui quin sigui el seu color, no hi podem fer rés. Ja arribara l'hora que, un cop siguem independents, traurem de la nostra terra aquest tipus de partits prohibits en tota europa menys aqui.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.