directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

Rubalcaba alerta d'un possible atemptat o segrest d'ETA

El ministre d'Interior del govern espanyol assegura que l'atemptat garantiria un 'protagonisme continuat' a la banda terrorista

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

 El ministre d'Interior del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha alertat aquest dilluns que ETA podria segrestar o atemptar contra algú procedent de 'sectors significatius des del punt de vista social', segons recull Euskal Irrati Telebista (EITB). Segons Rubalcaba, aquest atemptat 'atorgaria a la banda un protagonisme continuat en els mitjans de comunicació i alhora no causaria excessiu rebuig en els cercles de l'esquerra abertzale'. Les forces de seguretat ja han rebut ordres per tal de coordinar-se davant la urgència de prevenció d'aquesta possible acció terrorista.
Alfredo Pérez Rubalcaba ministre d'Interior
Comparteix
   

En declaracions posteriors a la reunió de la Junta de Seguretat del País Basc a Erandio (Biscaia), Rubalcaba ha fet referència a que la banda terrorista 'continua viva tot i la debilitat i les divisions internes' i la manera de palesar-ho és 'a través d'accions espectaculars'.

Segons el ministre espanyol, aquest possible atemptat o segrest esdevé un 'anàlisi raonable' tenint en compte les circumstàncies en que es produiria, així considera necessari alertar la població que 'després de quatre mesos sense atemptats tendeix a baixar la guardia'. A més, Rubalcaba ha insistit en que 'el risc' d'actuació de la banda terrorista 'sempre hi és present' i ha especificat que en aquests moments, amb Espanya a punt d'accedir a la presidència europea, la logística del possible atemptat és més evident.






COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.