directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas-Colell agraeix a Camacho el diàleg amb Rajoy

El conseller d'Economia ha elogiat la feina de mediació amb el govern espanyol de la líder del PPC

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho acompanyada del diputat Enric Millor s'han reunit durant una hora i mitja al Parlament el dia després que els populars hagin permès la tramitació dels pressupostos del 2012. Després de la trobada, Mas-Colell ha explicat als periodistes que ha agraït a Sánchez-Camacho la seva mediació amb el govern de Rajoy. 'Està contribuint a la possibilitat de tenir unes relacions fluïdes amb el govern espanyol i això esta molt bé', ha afirmat. En la trobada també han parlat dels pressupostos però ni Mas-Colell ni la líder dels populars han concretat en quins termes.
Mas-Colell i Sánchez-Camacho ha sortit junts de l'hemicicle i han baixat les escales del Parlament per dirigir-se al bar situat a la planta baixa on s'hi han estat més d'una hora. Després de la trobada i en conversa amb els periodistes, el conseller d'Economia ha destacat que el PPC està exercint permanentment de mediador entre el Govern i l'executiu de Rajoy en un context marcat pels deutes de l'Estat cap a Catalunya. Mas-Colell també ha admès que durant la reunió informal s'ha parlat dels pressupostos del 2012 que, gràcies al PPC, aquest dimecres han superat el tràmit del Parlament. En aquest punt però no ha volgut concretar els aspectes que han tractat. 

Sánchez-Camacho s'ha limitat a definir com a interessant la reunió amb Mas-Colell i també ha destacat que el conseller li ha demanat que tinguin un paper de mediador, actitud que ha recordat que ja estan exercint. En termes generals ha citat els pressupostos, els deutes pendents de l'Estat i el finançament de Catalunya com a temes que s'han tractat en la reunió.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
toni fletxa vic
20 de gener de 2012, 22.25 h

No acabo d'entendre això del agraiment pel diàleg ,no haviem quedat que els 759 milions eren nostres i no ens els han pagat ? Llavors quin diàleg els hi hem d'agrair ? Sr Mas collel el que han de fer es compilr i pagar i la seva feina és exigir-los i cobrar'ls-hi els interesos del endarrariment i no llepar¡ls-hi el cul.Collons !!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Pere Segura fletxa Barcelona
20 de gener de 2012, 14.33 h

Hi ha persones de constitució psicobiològica ixoide: que vol dir amb poca flexibilitat mental, enganxats, "fidels" (no pas de convenciment taonable) a un tema, persona o cosa. No es d'esperar que canviin abans que s'enfonsi la nau... Ritmics de pas més aviat tossut i pessant fins a l'avorriment dels seus seguidors, encara que aquests ho dissimulin, i per desgràcia massa treballadors en allò que son inflexibles. Els manca fluidesa, ma esquerra, lideratge positiu i àgil, i ferm i contagió... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
20 de gener de 2012, 10.11 h

Fa dies que trobo a faltar les lloances a ritme de xotis d'en Durante y Lérida, àlies l'Aragonès. Només hi falten les enhorabones d'aquell individu per a fer-ho tot més rodó i demostrar-los Catalunya és tan ecspanola com en Durante, molt a pesar nostre. Però com hi ha Déu que espero i desitjo, que aquests de Conveniència i Unió a les properes eleccions no se'n surtin com esperen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Carles fletxa Vilanova
19 de gener de 2012, 22.26 h

ja n'estic fart de parlar de CiU, aquest partit és la darrera xacra que hem de superar, el principal mur de contenció dels espanyols a Catalunya. Sols espero delerós dipositar el meu humil vot a les properes eleccions per contribuir a esfonsar-los per sempre més i albirar una política i uns polítics dignes d'aquest país. Més no puc fer, però tampoc faré menys.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Ca l'Enric fletxa Girona
19 de gener de 2012, 19.18 h

CiU dona les gracies a la Camacho per les mamades que el caballot de l'Alicia fot cada dia al Sr Mas-Colell i al Mas. A canvi CiU promociona la Camacho i l'apropa cada dia una miqueta mes a la centralitat política a Catalunya, malgrat que el que vol la Camacho és una Catalunya sumisa, pobra i expoliada i ben espanyola per cert. Deu ser que a CiU ja li va bé el que vol la Camacho!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
19 de gener de 2012, 18.06 h

I a sobre els tenim que donar les gracies, penós, donar les gracies per no pagar, per el espoli (per cert augmentat en 1200 mil-lions d'euros), per l'atac a la cultura Catalana, per l'ensenyament obligatori d'un idioma estranger (espanyol), per viure de genolls fins ara, per la ruína de la Nació.

Esteu esperant que la societat civil fas-si la vostre feina, com amb les consultes.

Afortunadament es cert, cada poble vila i ciutat d'aquest païs ens estem organitzan, estem farts de polítics c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Quim fletxa BCN
19 de gener de 2012, 16.31 h

A l'hora de la veritat, les dretes amb les dretes, que la patria de convergència no es Catalunya. Fan veure que defensen el país, per marejar la perdiu, i mentres fan els seus negocis, amb la dreta rància espanyola. Sempre ha estat així, i es l'essència del genoma convergent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Joan fletxa Palamós
19 de gener de 2012, 16.21 h

Ara només els falta muntar un "Menage à trois". Fastigosos !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.