directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 02:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Mèdia.cat investigarà els 12 casos més silenciats per la premsa catalana el 2011

En el seu anuari, inclourà una dotzena de reportatges sobre les qüestions més silenciades pels mitjans dels Països Catalans durant el 2011

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

En l'edició del 2011, l'Anuari va abordar temàtiques aleshores silenciades que avui són presents als mitjans de comunicació, com el cas Urdangarin o la situació dels CIE. El Grup Barnils s'ha marcat el repte d'assolir 3.200 euros de micromecenatge per finançar la segona edició de l'Anuari i garantir la viabilitat de la iniciativa i la seva qualitat, solidesa i impacte. 



Comparteix
   

Mèdia.cat, l'observatori crític del Grup de Periodistes Ramon Barnils, opta pel micromecenatge per finançar la segona edició del seu Anuari, que es publicarà el mes de maig i inclourà dotze reportatges d'investigació sobre els temes més silenciats pels mitjans de comunicació durant l’any 2011. Des d’avui i durant els pròxims quaranta dies, tothom qui ho vulgui podrà fer una aportació per fer realitat aquest projecte de periodisme d’investigació.

Enguany l'Anuari Mèdia.cat compta amb el suport del màster La Comunicació dels Conflictes internacionals Armats i dels Socials de la UAB, dirigit pels professors de periodisme Xavier Giró i Antoni Castel. L'Anuari està coordinat pels periodistes Roger Palà i Sergi Picazo, que treballaran amb un equip de dotze periodistes especialitzats, un per cadascun dels temes a abordar. Roger Palà explica que 'entenen aquesta campanya de micromecenatge com una forma de donar suport al periodisme d’investigació. En un moment en què els mitjans de comunicació tradicionals trontollen, és vital buscar noves vies per garantir la viabilitat d’un periodisme de qualitat, crític i rigorós'. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Jordi fletxa Barcelona
24 de gener de 2012, 17.06 h

Això dels extreballadors de la Caixa no ho sabia... caldrà afegir-ho al corralito que han muntat ara amb els diners estalviats durant dècades pels nostres avis.

Redéu, i pensar que van néixer per a la protecció de la vellesa i l'estalvi... mai no havia vist un procés de corrupció tan exagerat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Joan Fabre fletxa Penedès
24 de gener de 2012, 13.42 h

I els silencis del partit socialista "de Catalunya"PSOE. El cas de l'ajuntaments com el de Santa Margarida i els Monjos (més de 30 anys amb els mateix alcalde sociata J. Girona) imputat per la fiscalia per 3 milions d'euros, silenciat a la majoria de mitjans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
atlasac fletxa Vila-real
24 de gener de 2012, 10.27 h

Si tenen que curar TOTS ELS CERVELLS QUE ELLS HAN DESTROÇAT FAENA TENEN

Re: Carme-Laura Gil > "La lengua catalana es nuestra patria"
A TODOS LOS IÑIGOS.- Vosotros teneis a TODOS los CRIMINALES de E. T. A. a la carcel, PERO A VOSOTROS QUE QUEREIS MATAR el CATALAN, que quereis ASESINAR el CATALAN que quereis el GENOCIDIO de TODA UNA NACION os paseais por ella LIBREMENTE! ! porque también haveis MATADO ASESINADO los cerebros de la INMENSA MAYORIA DE CATALANES que os DAN EL VOTO a favor de sus... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Lemonhead fletxa Antàrtida
23 de gener de 2012, 19.12 h

Que començin pel cas més gros i més silenciat... com tracta i estafa La Caixa als seus treballadors jubilats i prejubilats... hi ha una plataforma de centenars d'afectats que no aconsegueixen mai cap 'audiència' a cap mitjà de comunicació.... per què serà???? Investigueu una mica i si estireu les luxoses catifes de La Caixa, trobareu que a sota hi ha tanta brossa (per no dir 'merda') que no us la podreu acabar! Els calés del Palau de la Música són 'xatarra' comparat amb els milions d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.