directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Iberia ofereix 10 rutes internacionals per a la nova terminal del Prat

Les 10 rutes les implantaria en un termini no pas curt de 5 anys.

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'empresa ha afirmat que per aconseguir aquest objectiu, invertirà 4.900 milions d'euros en la compra de 33 avions de nova generació, ja sigui del model Airbus 350-XWB o el Boeing B787. Són aparells més petits, que permeten estalviar un 30% de combustible i fer vols llargs en menys temps. La pugna per fer-se amb la nova terminal de l'aeroport del Prat està en la decisió d'AENA d'escollir entre Iberia, Marsans i Vueling.
avio iberia el prat aeroport barcelona catalunya
Un avió d'Iberia al Prat

Comparteix
   


Etiquetes
La pugna per fer-se amb la nova terminal de l'aeroport del Prat segueix endavant. Ara Iberia aposta fort per aquesta la nova terminal i s'afegeix a les dues altres entitats que pugnen per per fer-se amb la nova terminal sud, Marsans i Vueling. Concretament, Iberia ha presentat oficialment a AENA una ambiciosa proposta: l'aerolínia s'ofereix a obrir, en els propers 5 anys, 10 rutes intercontinentals amb destinacions com Nova York, Mèxic i Buenos Aires.

No és paper mullat. L'empresa ha afirmat que per aconseguir aquest objectiu, invertirà 4.900 milions d'euros en la compra de 33 avions de nova generació, ja sigui del model Airbus 350-XWB o el Boeing B787. Són aparells més petits, que permeten estalviar un 30% de combustible i fer vols llargs en menys temps. De moment, només ha transcendit que entre aquestes rutes hi haurà les destinacions de Nova York, Mèxic i Buenos Aires.

El govern s'havia queixat que cap de les propostes fetes fins ara no recollien plans concrets de vols intercontinentals. Uns projectes que, si es porten a terme, augmentarien el trànsit un 10% anual; és a dir, 40 milions de passatgers més en tres anys, quan la futura capacitat de l’aeroport serà de 55 milions de passatgers.

En qualsevol cas, el consell d'administració d'Iberia encara no ha aprovat els nous plans de l'aerolínia, ja que està a l'espera que Aena decideixi, finalment, sobre el repartiment final de la T-Sud.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.