directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 23:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Més de 16.000 alumnes es queden sense classe a causa del temporal de neu

Segons les dades facilitades per la conselleria d'Educació

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Un total de 16.162 alumnes s'han quedat aquest divendres sense poder tornar a classe després de les vacances de Nadal a causa del temporal de neu que des d'aquest dijous afecta Catalunya, segons les dades que disposava fins a les dotze del migdia el Departament d'Educació. En total,la neu ha obligat a tancar 71 escoles d'arreu del territori. A les comarques de Girona, 6.569 alumnes s'han vist afectats pel temporal, a les comarques Centrals 2.095, a Ponent i Alt Pirineu i Aran 3.895, a les Terres de l'Ebre 1.010 i al Camp de Tarragona 4.876. Educació ha remarcat que aquestes xifres podrien augmentar a l'espera de fer el recompte final a les Terres de l'Ebre. Al País Valencià, el nombre d'alumnes que no han pogut anar a classe s'enfila fins els 5.000.
temporal neu nevada
Comparteix
   

Les comarques més afectades han estat les gironines amb 6.569 alumnes afectats, dels quals 6.352 s'han quedat sense transport i 217 alumnes de tres centres que han tancat s'han quedat sense classe.

A les comarques de Ponent i l'Alt Pirineu i Aran, un total de 3.895 alumnes, dels quals 2050 corresponents a 21 centres escolars s'han quedat sense classe i 1.845 sense transport.

Pel que fa a les Comarques Centrals, 2.095 alumnes s'han vist afectats, dels quals 167 estudiants quatre centres no han fet classe i 1.928 sense transport escolar.

A les Terres de l'Ebre, 1.010 estudiants s'han vist afectats per la neu, dels quals 860 s'han quedat sense poder desplaçar-se i 150 més, pertanyents a dos centres, sense classe. Aquestes però, són dades provisionals ja que Educació ha precisat que el nombre d'afectats podria augmentar.

Per últim, al Camp de Tarragona han tancat 38 centres i s'han quedat 51 rutes escolars s'han hagut de cancel•lar. En total, s'han vist afectats 4.876 estudiants.

5.000 alumnes valencians sense classes

Per altra banda, al País Valencià han estat uns 5.000 els alumnes que no han pogut anar aquest divendres a classe a causa del temporal de neu, segons informa la Conselleria de Governació. La neu afecta principalment les comarques valencianes del Racó d'Ademús, els Serrans, la Vall d'Aoira i Requena-Utiel però també a l'interior de la demarcació de Castelló a L'Alt Maestrat, El Baix Maestrat, Els Ports, L'Alcalatén, L'Alt Millars i L'Alt Palancia. Els talls de subministrament elèctric han afectat nou municipis, tot i que hores d'ara ja s'ha restablert el servei a tots excepte a Andilla (Serrans). Pel que fa a les carreteres, la situació més complicada es troba a la comarca dels Ports, a les vies secundàries de Morella i Ares del Maestrat.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.