directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Joan Maria Nin diu que seria 'desitjable' una fusió entre La Caixa i Bankia però després rectifica

Fainé ha negat pressions del govern espanyol per accelerar una fusió amb Bankia

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

En el transcurs de la roda de premsa en què l'entitat ha presentat els seus comptes del 2011, una de les preguntes més recurrents ha estat la referida a la possibilitat d'una fusió entre CaixaBank i Bankia, presidida per Rodrigo Rato. Després de deixar clar que en aquests moments no 'hi ha oberta cap tipus de negociació' no amb Bankia sinó amb qualsevol altre entitat, el conseller delegat Joan Maria Nin, davant una pregunta que reclamava una reflexió sobre si per l'obra social seria bo una fusió amb Bankia perquè augmentarien els recursos destinats a l'obra social, Nin ha dit que aquest increment de recursos destinats a l'obra social no només seria bo sinó 'desitjable', cosa que ha sembrat de dubtes a l'auditori de periodistes econòmics present a la sala. Posteriorment Nin ha corregit i ha aclarit que només es referia a què un increment de recursos per a l'obra social seria desitjable. Tant Nin com Fainé han tornat a desmentir una possible negociació o estudi d'un projecte de fusió amb Bankia.   Fainé ha negat ''pressions'' del govern espanyol en el sentit de d'accelerar una fusió amb Bankia. 

Comparteix
   

El president de CaixaBank, Isidre Fainé, està convençut que tot i la concentració bancària d'aquests dos últims anys a l'Estat, el procés encara no s'ha acabat i cal estar atents a la nova 'onada de fusions' que es viurà els pròxims mesos tant a l'estat espanyol com en el conjunt de la zona euro. Fainé preveu que l'economia espanyola viurà un 2012 'molt difícil' amb un retrocés de l'1% del PIB i d'un 0,4% negatiu en el conjunt de la zona euro. Les dificultats per captar capitals, ha assegurat, fa que la banca estigui 'abocada' a nous plans de fusió.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
28 de gener de 2012, 23.37 h

teniu TOTA la RAÓ; segur que JA ESTÀ FET. Els responsables en deuran treure BENEFICIS de TOTS TIPUS, i l'orientació de La Caixa (que era "la nostra") ha esdevingut la d'UNA COVA de LLADRES amb 160.000 famílies afectades, bona part gent gran, sense cap opció de recuperar uns diners, la majoria dels quals es van posar enganyosament "a termini" per tenir a mà els estalvis de la vida. I ara.... els que els necessitin....que es facin fotre. Això si, els responsables declaren que ten... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
28 de gener de 2012, 13.08 h

Quant diuen que NO...es que vol dir que ja ESTA FET. Pobra Catalunya a mans de gent com aquest govern de "millors" unionistes convergents amb Espanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Emili fletxa Terrassa
28 de gener de 2012, 10.46 h

#1 TotalmEnt amb tu, Josep Romeu. Tots els"jefassos" tenen prioritat per arreglar la crisi. La meva prioritat és la INDEPENDÈNCIA i dins de casa nostra ja arreglarem el que calgui. Per nosaltres la nostra CRISI ÉS ESPANYA, en ho prendrant TOT DE TOT.Ja pot anar dient el senyor Feiné que no hi ha cap imposició. Si això és cert, vol dir que depent d'ell sol la solució o decisió de fusió. Espero que faci honor als grans coneixements que se li suposen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Josep Romeu fletxa Taradell
28 de gener de 2012, 09.23 h

Ja poden anar desmentint, però el cert és que el procés d'eliminació de La Caixa, com a entitat catalana, ja està obert. Tothom sap que la fusió amb Bankia no és tal fusió, sinó una injecció d'actius tòxics a l'entitat catalana per fer-la caure tot seguit en mans del Govern espanyol. Nosaltres els sanejarem la seva caixa i els ens prendran la nostra. Negoci rodó.
Però això només serà possible, si els dirigents de la Caixa actuen amb la mateixa ineptitud que els de les altres cai... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.