directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 18:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Nebrera decidirà al març si es presenta a les eleccions

Ha anunciat que ella i els seus seguidors ja tenen seu

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'exparlamentària del PP de Catalunya Montserrat Nebrera ha fixat el mes de març com a data per decidir si es presentarà a les eleccions al Parlament d'aquest any. 'Si pel que sigui, la providència vol que a principis de març ens sentim prous, el vaixell partirà sense remei', ha destacat en un text al seu bloc titular: 'El nervi de la llibertat'. Nebrera ha manifestat que cal 'saber quanta gent vol protagonitzar aquest canvi històric, l'arribada de la consciència d'aquest país a la normalitat, a la igualtat d'oportunitats i a una democràcia més plena'. L'exparlamentària dels populars catalans ha ressaltat que ja tenen música, seu i van 'sumant persones'.
montserrat nebrera, pp, popular
Comparteix
   

Si 'som capaços de ser una gent tan important un dia entrarem al Parlament, si d'aquí tres mesos som capaços de construir un projecte polític, i donarem la sorpresa més gran que hi ha hagut a Espanya des de fa 30 anys', va manifestar Nebrera el passat 1 de desembre en un acte a l'Hotel Majestic. En aquest sentit, Nebrera ja concreta que al mes de març serà el moment en què es prendrà una decisió sobre el seu projecte polític.

La que va ser la número dos de Josep Piqué al PP de Catalunya ha declarat que el seu repte per aquest 2010 és 'el nervi de la llibertat'. Un any que ha reconegut que serà 'esgotador, entusiasmant i incert'. En aquest context, ha carregat contra els partits polítics que 'han donat el tret de sortida a una campanya bèl·lica contra l'adversari, amb l'ús dels cadàvers como arma' per criticar l'altre, 'd'eslògans idiotes pensats per atiar els nostres pitjors instints'. 'El nervi de la llibertat es convertirà en el nostre millor aliat, perquè la llibertat sols està de part de qui es troba en disposició d'arriscar, perquè no té res a perdre', ha indicat. 'Res a perdre excepte l'honor', ha afegit.

Nebrera ha manifestat que 'no generaran fractura, sinó unió'. 'Estarem en disposició de proposar', ha destacat, 'els majors canvis haguts en el sistema democràtic des de la primera transició; construirem els filtres i obstacles que facin impossible a qualsevol de nosaltres caure en la temptació de quedar-se en la política, de vendre's per diner o per poder o de pensar que per ser majoria tenim la raó'. Així mateix, ha afirmat que diran 'el que mai abans ha estat dit i els hi serà igual si la foto els ''pilla' amb el pas canviat, despentinats o bruts, perquè l'errada, el vent i la pols seran presents en el nostre camí de realitat'. 'Qui no tingui clar tot això, no cal que vingui', ha apuntat.

Així ha apostat pel 'nervi de la llibertat', per 'l'ombra del vent, el poder de l'unió, el retorn del poder als seus legítims titulars, la política com a servei, els polítics com agents invisibles dels drets'. Nebrera ha declarat que 'cal saber quanta gent vol protagonitzar aquest canvi històric'.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
13 de gener de 2010, 18.48 h

Si Nebrera se presenta, arrasará.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.