directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 05:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ros afirma que PSC i PSOE han de negociar el seu protocol de relació

L'alcalde de Lleida també opina que el nou PSOE recull 'moltes més sensibilitats diferents' que l'anterior

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha defensat que la nova executiva resultant del 38è Congrés del PSOE, d'aquest cap de setmana, 'recull molta més sensibilitat diferent que la que va donar suport directe per l'elecció de Rubalcaba com a nou secretari general i això és un mèrit' i, a més, manté els dos representants que el PSC tenia en l'anterior executiva. Per Ros, a partir d'ara PSC i PSOE hauran d'iniciar un procés de negociació sobre el seu protocol de relació i, especialment, sobre la petició de veu pròpia a Madrid dels socialistes catalans que es deriva dels acords assolits en el passat congrés del PSC. L'alcalde de Lleida ha dit que aquesta tarda en l'executiva del PSC valoraran els resultats.

Àngel Ros,alcalde,Lleida
Comparteix
   

En primer lloc, l'alcalde de Lleida ha felicitat a Alfredo Pérez Rubalcaba pel seu nou càrrec de secertari general del PSOE i ha dit que s'ha envoltat de 'persones fracament capacitades'. Així mateix, ha defensat, per donar compliment als acords del congrés del PSC, la revisió del protocol de relació entre PSC i PSOE per tal que els socialistes catalans puguin tenir major visualització i veu pròpia a Madrid, com recull el pacte entre el mateix Ros i Manuel Bustos. En aquest sentit, Ros ha mantingut que, a partir d'ara, el primer secretari del PSC, Pere Navarro, haurà de negociar aquest encaix amb el nou secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba.
 
Ros ha destacat que 'des del punt de vista numèric no hi ha res que indiqui que s'ha perdut pes' ja que ha remarcat que tant en la nova executiva del PSOE com en el comitè federal del partit, el PSC manté el número de representants que hi tenia en l'etapa Zapatero.
 
L'alcalde de Lleida ha defensat, per donar compliment als acords del congrés del PSC, la revisió del protocol de relació entre PSC i PSOE per tal que els socialistes catalans puguin tenir major visualització i veu pròpia a Madrid, com recull el pacte entre el mateix Ros i Manuel Bustos. En aquest sentit, Ros ha mantingut que, a partir d'ara, el primer secretari del PSC, Pere Navarro, haurà de negociar aquest encaix amb el nou secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba . Tot i els discursos que es van sentir al 38è congrés del PSOE d'aquest cap de setmana, per part dels dos candidats, Ros s'ha mostrat convençut que Rubalcaba 'estarà obert a negociar el que si plantegi des del PSC'.  
 
Congrés de la Federació del PSC de les comarques de Lleida
 
Per altra banda, Ros també s'ha referit al Congrés que la Federació del PSC de les comarques de Lleida celebrarà el pròxim 25 de febrer, en què s'elegirà la nova direcció del partit a la demarcació. L'alcalde de Lleida ha defensat que el congrés ha de servir per desenvolupar l'aplicació de la línia política aprovada en el congrés del PSC a les comarques lleidatanes per veure 'com tornem a ser un referent a Lleida, com recuperem pes en el teixit associatiu i en el món municipal'. Cal recordar que Àngel Ros ha presentat la seva candidatura a dirigir el partit a la demarcació.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
7 de febrer de 2012, 14.42 h


Ara el psoe a Catalunya son montillas, corbachos,saragossas, i chacons,

El psc va morir quan van arraconar en Maragall, Castells, Tura,etc

Descansi en pau.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3 Eduard Pertíñez
7 de febrer de 2012, 13.35 h

Es pensen que el problema és que el PSC ha de tenir veu pròpia a Madrid, i el problema és que el PSOE ha de tenir veu pròpia a Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Alex fletxa Tortosa
7 de febrer de 2012, 09.00 h

Una gran victòria del PSC, per això el seu candidat ha perdut. Per això ha guanyat un fòssil de 60 anys. Gran victòria! Com es pot arribar a tergiversar tant les coses...

http://vaderiure.blogspot.com/2012/02/aicarmencita-de-mis-amoresss-oleeee.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Víctor fletxa Barcelona
6 de febrer de 2012, 13.59 h

En primer lloc, el PSOE passa de l'autocrítica i munta un congrés on les bases no tenen res a dir en el moment més delicat, quan les haurien de motivar. Passen del debat polític i només cerquen l'elecció d'un líder. Trien, a més, entre dos persones que representen el projecte passat, que les eleccions han demostrat fracassat.
http://superviventcatala.blogspot.com/2012/02/la-nau-senfonsa-senyors-del-psoe.html


En segon lloc, el PSC, que estava condemnat a la derrota guanyés Chacón o ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.