directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

González admet que ell, Aznar i Zapatero van ordenar parlar amb ETA

L'expresident del govern espanyol ha manifestat que judicalitzar la política és posar la justícia 'a un embolic que no li correspon'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'expresident del govern espanyol, Felipe González s'ha mostrat 'molt preocupat' pels casos en què la política s'ha vist judicalitzada, tal i com ha declarat avui a una entrevista a TVE en ser preguntat al voltant de la sentència del TC respecte a l'Estatut català. González ha afegit a la seva preocupació casos com l'acusació a Ibarretxe o Patxi López d'haver contactat amb Batasuna. En aquest respecte, ha dit, 'jo mateix vaig ordenar que es parlés amb ETA, i Aznar també, i Zapatero també'. Aixi llavors, ha considerat, ambdós casos han posat la Justícia 'en un embolic que no li correspon', i que 'si de veritat és un delicte parlar amb Batasuna, parlar amb ETA ha de ser més o menys' el mateix'.
Euskadi Ta Askatasuna eta euskadi cupula etarres etarra pais basc
Comparteix
   

González ha afirmat que no li preocupa el seguiment del procés estatutari, mitjançant el qual, l'Estatut 'passa pel Parlament de Catalunya, es corregeix per adaptar-lo a la legalitat dels parlaments nacionals i espanyol, es porta a un referèndum a Catalunya, i ara estem més o menys temps amb la incertesa de què dirà el TC'. El que li preocupa, però, és 'la dependència que estem creant de la política respecte a les decisions judicials'.

Pel que fa a altres casos similars, González ha fet referència al cas al Suprem contra Ibarretxe i López per haver mantingut relacions amb Batasuna, així com a la sentència que decreta presó per a dos periodistes de la SER per haver revelat afiliacions irregulars al PP de Madrid, quan el que van fer va ser 'explicar la veritat contrastada i objectiva'.






COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
14 de gener de 2010, 19.28 h

L'Estat espanyol oscil.la entre tenir la raó absoluta en la qüestió nacional i la necessitat pràctica de parlar amb qui defensa l'emancipació nacional per la via armada. Les seves raons són merament polítiques. Un conflicte nacional no es pot resoldre amb pretensions de raó absoluta quan aquest té capacitat per a reproduir-se políticament.

Jo crec que el problema no té solució. L'Estat espanyol és propu fort per a continuar indefinidament la unitat de l'Estat i l'indepen... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Santi Vidal fletxa Barcelona
14 de gener de 2010, 07.10 h

Sembla que el Sr. Gonzalez està recuperant el sentit comú. Al.leluia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
13 de gener de 2010, 16.07 h

-BÉ COMPROBAT EL GRAU DE JUSTÍCIA ACONSEGUIBLE PER AQUETS BARALS..SINCERAMNT TANT ME FÀ... LA FEINA DE VERITAT ( COM SEMPRE ) ENS TOCA FER-LA ALS CIUTADANS NORMALS.AQUESTA COLLA EL QUE EM DER FER ÉS FOTREL'S FORA DE QUALSEVOL LLOC ON TINGUIN CAPACITAT DE EMBARRUSAR MÉS DEL QUE JA HO FÀN .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.