directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 04:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Jorge Fernández Diaz perd els nervis en directe

Les declaracions del fiscal José Grinda sobre la corrupció policial a Catalunya han tret de polleguera al flamant ministre d’interior del govern espanyol

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 19 vots )
carregant Carregant

Jorge Fernández Diaz, ha perdut els nervis mentre era entrevistat en directe per Jordi Basté, en conèixer les declaracions que el fiscal contra la corrupció va fer ahir durant una taula rodona sobre la màfia russa, en el marc de la setmana BCNegra. José Grinda fiscal de la Fiscalia Especial contra la Corrupció i la Criminalitat Organitzada de la Fiscalia General de l'Estat, va assegurar que a Catalunya tenim un problema seriós pel que fa a la corrupció policial. Grinda feia referència  als casos de corrupció policial vinculats a un robatori de droga del port de Barcelona i als prostíbuls Riviera i Saratoga, en què van aparèixer implicats guàrdies civils i policies nacionals. Aquests casos han estat investigats i aviat es jutjaran. El fiscal va titllar els corruptes de 'gentussa de merda' i va excloure els mossos d'aquestes corrupteles.
Matar el missatger
 
El ministre ha sentit les declaracions de José Grinda durant una entrevista a RAC1, i ha reaccionat carregant contra el fiscal, titllant-lo de 'frívol absolut' i ha dit que 'si és veritat això que diu, ha actuat de forma irresponsable, ja que com a membre de la fiscalia el que ha de fer és actuar. Parlar de corrupció generalitzada és una exageració, una injustícia i una imprudència'. I amb to irritat ha advertit: 'Quan surti d'aquest estudi, el primer que faré serà informar-me sobre aquestes declaracions'. Jordi Basté ha assegurat als oients que el ministre ha deixat el plató visiblement enfadat.
 
El que no queda clar és el per què de l’enuig sobtat del ministre, ja que els casos als que es refereix el fiscal Grinda han estat investigats i estan en vies de jutjar-se. El que sí que queda clar és que mentre el ministre ha assenyalat que és una prioritat acabar amb els petits robatoris i assalts per acabar amb bona part de la sensació d’inseguretat, el fiscal va al moll de l’os del problema.
 
José Grinda va ser motiu de notícia el passat novembre en demanar la implicació social en la lluita conjunta contra el crim organitzat, el mateix dia en que el fiscal delegat de la Fiscalia Anticorrupció de Barcelona, Fernando Bermejo, va recordar que els caps mafiosos ja es referien fa temps al marc legal espanyol com un 'xollo', tal com va recollir el directe.cat!



COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
Francesc fletxa Barcelona
10 de febrer de 2012, 19.26 h

Fa molt de temps que afirmo que, els espanyols tenen un projecte no escrit i ben amagat que consisteix en buidar-nos les butxaques i després desfer-nos la ideologia, poca broma.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Joan fletxa Palamós
8 de febrer de 2012, 20.52 h

#11 - Saps una cosa ? Com més ens volen escanyar més esperit independentista està creixent dins la societat. Ahir, aquí a Palamós, varem constituir la secció que dona suport a la Assamblea Nacional de Catalunya. Una Plataforma que té el suport d'altres - com per exemple la CCN- i que s'està expandint ràpidament. Com sabeu, ha nascut perquè sigui el reflex d'un total independentisme transversal i no sigui acaparat per CAP partit polític dels que per desgràcia han manat a casa nostra ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
toni fletxa vic
8 de febrer de 2012, 19.52 h

Ja veure-ho que poc que trigan a intentar treure els mossos ,han començat per la immersió lingüística , les ambaxaides ,tv3 i els següents seran els mossos i sinó ja ho veure-ho .Ho volen tot ,sense deixar-se res, fins que no destrueixin Catalunya no pararan .
Visca Catalunya Lliure!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
SCOLANUS fletxa barcelona
8 de febrer de 2012, 11.29 h

yo també veig cada dia mes unitats de la nacional ,per exemple que fan cada dia al funicular de Vallvidrera a les portes de sortida ,controlan gent o es que els estudiants de la judiçial tenen que portar escolta ,aixo qui paga ? o es a comte del 759M ,autobus particular tenin una parade del bus del barri a davant de l escola i l estaçio que sempre es buit ,menys la dona de la netega,diuen que no son rentables ,clar es fan la competençia ells mateixos i els avis el diumenge sense poguer ana... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Ciutadà català fletxa Catalunya, proper estat europeu.
8 de febrer de 2012, 10.40 h

Aquest personatge té una personalitat bastant inestable i transmet molta inseguretat, no disposa del caràcter ferm i determinat que cal per la seva tasca. La corrupció dels cossos policials espanyols que operen en territori català és un fet, i és un seriós problema afegit a la ja de per si excretable tasca d'ocupació político-militar per part de l'Estat espanyol. Aquí cal posar-hi ordre i justícia per part de les autoritats i institucions catalanes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Rauric fletxa La Guingueta
8 de febrer de 2012, 09.51 h

Els espanyols tenen una dita que avui escriuré ja que la considero molt adient: "Cuando el rio suena, agua lleva" i és que malgrat el ministre vol donar sensació de que aquí no passa res, les noticies que s'han anat publicant donen la raó al fiscal.

I vull afegir el menyspreu que va tenir la guàrdia civil en el nostre aeroport envers un ciutadà català, el ministre curiosament també ho va negar, quan tots sabem que aquestes coses solen passar i que si no es denuncien és per no perdre ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Gerard fletxa Munic
8 de febrer de 2012, 09.05 h

No puc estar més d'acord amb tots vosaltres. Si aquest s'empipa tant, és que alguna cosa fa molta, molta pudor, aquí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Darius fletxa Granollers
8 de febrer de 2012, 07.25 h

No serà que el ministre d'ultradreta Díaz tingui por que algun amic o conegut seu pugui sortir esquitxat per les investigacions del fiscal?
Quan tractem amb "gentussa de merda" pot aparèixer qui menys et pensis.


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Joanesco fletxa Barcelona
7 de febrer de 2012, 20.21 h

#4 Pues jo en canvi cada dia en veig mes de Policia Nacional i Guardia Civil, i estic parlant de Barcelona. No se als altres llocs de Catalunya també es te la mateixa sensació.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
borinot fletxa Catalunya
7 de febrer de 2012, 18.51 h

És curiòs la quantitat de casos de corrupció dels policies nacionals i guàrdies civils a Catalunya, tenint en compte que el nombre actual d'aquesta gent que opera a Catalunya és mínim.
Vam fer bé de substituir-los per mossos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 34   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.