directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 00:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Ja es coneixen els nominats a la segona edició dels Premis Gaudí

'Trash', 'Xtrems' i 'The Frost', les més nominades

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La segona edició dels premis Gaudí, que atorga l'Acadèmia del cinema català, ja té els seus nominats.Els films Trash, Xtrems i The Frost han acaparat la majoria de nominacions, i opten a onze premis cadascuna. En la categoria de millor pel·lícula en català, es disputaran el Gaudí Tres dies amb la família, VOS, Trash Xtrems. Entre els nominats a millor director hi ha el veterà Marc Recha i els debutants Mar Coll, Carles Torras i Abel Folk i Joan Riedweg. L'entrega d'aquesta segona edició dels Gaudí de cinema en català serà el proper 1 de febrer al teatre Colisseum, i es tornarà a retransmetre per TV3.

Comparteix
   

Respecte al premi a millor actriu, hi opten Sílvia Munt, Maria Molins, Nausica Bonnín i Judit Uriach, mentre que a millor actor el premi podria anar a parar a Àlex Brendemul, Eduard Fernández, Fermí Reixach o Òscar Jaenada.

Els premis naixien l'any passat sota el paraigua de l’Acadèmia del Cinema Català, amb la denominació oficial de Premis Gaudí de Cinema. La gal·la premia pel·lícules catalanes i professionals catalans que han intervingut en pel·lícules estrenades a Catalunya durant l’any natural dels Premis (1 de gener al 31 de desembre).







COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.