directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 00:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Totes les estacions d'esquí del Pirineu volen entrar en la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hereu

Ho valoren com una 'gran oportunitat' pel país i l'esport català

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Les estacions d'esquí del Pirineu han celebrat la intenció de l'Ajuntament de Barcelona de presentar-se als Jocs Olímpics d'Hivern del 2022, i cap d'elles en vol quedar fora. Baqueira Beret ha dit que es l'esdeveniment per excel·lència de l'esport blanc i que des de l'estació es donarà tot el recolzament a la candidatura. Des de Gran Pallars s'ha celebrat la notícia i han dit que cap estació pot quedar fora d'aquest esdeveniment donat que totes estan preparades per participar-hi d'alguna manera. Boí i Taüll ha mostrat el seu suport a l'Ajuntament de Barcelona i s'ha mostrat partidària de formar-ne part d'alguna manera. Des de la Mancomunitat Estacions Esquí Nòrdic de Catalunya s'ha celebrat la notícia.

Comparteix
   

Jordi Sabaté, director comercial de Boí i Taüll, ha dit que uns Jocs Olímpics és un tema de país i que beneficiarà a tothom i per aquest motiu solament s'ha de recolzar la candidatura. Sabaté ha explicat que l'alcalde de Barcelona tindrà el seu recolzament i ha dit que 'admira la valentia de la proposta' i que tindrà el sector de la neu al darrera per ajudar a donar-li forma i per col·laborar en tot allò que faci falta. Sabaté s'ha dit que l'estació de Boi i Taüll està preparada i no voldrà quedar a fora del projecte.

Roberto Build, director comercial de Baqueira Beret, ha explicat que es un esdeveniment molt important pel país i per la zona que acull les proves. Build confia que totes les estacions en podran formar part i que una estació referent a nivell nacional com es Baqueira Beret no en pot quedar fora. Build també ha destacat el preparades que estan totes les estacions del Pirineu i el revulsiu econòmic i social que suposarà aquest fet.

Joan Cristòfor Pérez, director comercial de Gran Pallars, ha dit que és una oportunitat única per les estacions del Pirineu i que des de Port Ainé i Espot l'Ajuntament de Barcelona rebrà el seu recolzament. Ha dit que és una notícia que des del sector s'ha rebut amb il·lusió donat que és molt positiva i serà una promoció molt important pel Pirineu. Des de Gran Pallars diuen que tenen les estacions preparades per acollir competicions oficials.

Des de la Mancomunitat Estacions Esquí Nòrdic de Catalunya s'ha celebrat la notícia de la postulació de Barcelona als jocs Olímpics d'hivern de 2022. La tècnica de la Mancomunitat, Imma Obiols, ha declarat que és 'una gran oportunitat' per l'esquí català i especialment pel nòrdic. I ha afegit que les infraestructures no estan preparades, però serà una bona oportunitat per a renovar-les i rebre ajudes. Obiols ha manifestat que el president de la Mancomunitat, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha manifestat el seu ple suport a la candidatura.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
14 de gener de 2010, 19.56 h

-volen entrar A la candidatura

-cap d'elles NO en vol quedar fora


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
13 de gener de 2010, 17.31 h

Ostres tu! tots es freguen les mans pensant en com es podran enriquir amb la pallassada de l'Hereu. Hi cauen com babaus!



Ja cal que es calcin tota la gent que viu a les zones afectades per aquesta mena de xou estúpid. La seva vida es complicarà i s'encarirà, mentre la dels quatre de sempre es veurà encara més enriquida.



patètic.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.