directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 03:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El Mobile World Congress espera mantenir el nombre de visitants gràcies al dinamisme del sector

Tornarà a reunir a Barcelona 47.000 professionals del sector

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Mobile World Congress, que tornarà el proper 15 de febrer a Barcelona, espera mantenir les xifres de negoci d'edicions anteriors tot i la crisi. Els organitzadors es preparen per rebre uns 47.000 assistents i més de 1.300 empreses i han assegurat que l'esdeveniment se celebrarà a Barcelona fins el 2012, tot i que tenen la intenció de prolongar més enllà el seu compromís amb la capital catalana. Nokia serà el gran absent de la cita mundial, tot i que ha contractat un espai paral·lel al congrés a prop del recinte de la Fira.

Comparteix
   

El Mobile World Congress, que tindrà lloc entre el 15 i el 18 de febrer, ha presentat aquest matí a la Fira de Barcelona les seves expectatives de negoci i els objectius principals de certamen. John Hoffman, president de GSMA Conference, l'entitat que organitza el congrés, ha explicat que s'espera superar la xifra de negoci de l'edició de 2009, tenint en compte que al congrés assistiran 120 nous expositors, que en total sumaran més de 1.300 empreses, que atrauran uns 47.000 participants.

Hoffman s'ha mostrat 'satisfet' de poder mantenir aquestes dades malgrat la crisi, un fet que, al seu parer, demostra el dinamisme del sector de la telefonia mòbil. Tanmateix, la crisi es farà notar en el congrés amb l'absència de Nokia, un dels gegants del sector, que ha optat per contractar un recinte proper a la Fira per mostrar els seus productes als assistents.

Hoffman també ha remarcat l'impacte econòmic positiu que l'esdeveniment té per Barcelona. Segons els organitzadors, l'any passat el Mobile World Congress va deixar 220 milions d'euros a la ciutat, principalment en despeses dels visitants i els expositors, i 5.670 llocs de treball temporals. Des que el Congrés es va instal·lar a la ciutat el 2006, s'estima que hi ha aportat uns 1.207 milions d'euros i 27.300 llocs de treball eventuals.

Un dels atractius principals de l'edició d'enguany són els seus conferenciants. Hoffman ha avançat que el Mobile World Congress 2010 comptarà amb l'assistència de figures destacades del món de les telecomunicacions com Shantanu Narayen, director general d'Adobe, Erik Huggers, director de Mitjans i Futur de la BBC, Manoj Kohli, president i director general de Bharti Airtel, Lu Yimin, president de China Unicom, Mike Lazaridis, president i codirector general de Research In Motion, i Daniel Ek, director general de Spotify.

Garantit fins el 2012

Sobre el futur del Mobile World Congress a Barcelona, el president de GSMA Conference ha assegurat que pot garantir que la fira continuarà a la ciutat comtal fins el 2012 i que la voluntat de l'organització és prolongar més enllà la presència de l'esdeveniment a la capital catalana.

Un dels avantatges que ha citat Hoffman són els descomptes que ha pactat l'organització amb hotels o companyies aèries i que poden arribar al 70%. Hoffman també ha volgut agrair els suport de diverses institucions públiques com la Generalitat de Catalunya i ha destacat que un total de 60 empreses de l'Estat participaran el l'esdeveniment.

La inauguració de l'esdeveniment anirà a càrrec de la reina Rània de Jordània, que oferirà una reflexió sobre com la tecnologia dels telèfons mòbils pot contribuir a l'educació de la població mundial. Durant la cerimònia dels Global Mobile Awards 2010, que tindrà com a invitat d'honor l'actor i escriptor Stefen Fry, hi haurà una actuació de la banda Duran Duran.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.