directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 07:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Anasagasti acusa la burgesia catalana de tapar la corrupció de la Monarquia

El senador del PNV Iñaki Anasagasti posa un toc àcid a la presencia de Cristina de Borbó a Barcelona, i assegura que la visita ha esta interpretada per alguns com un intent poc reeixit de rentar la cara a la malmesa monarquia española

Comentaris 32  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 18 vots )
carregant Carregant

Dimarts passat l’Institut de Salut Global, un organisme impulsat per la Fundació la Caixa,  presidit per  Cristina de Borbó, va organitzar un sopar a la seu de CosmoCaixa,  al que  van assistir diverses personalitats  de la burgesia catalana acompanyant la filla del rei espanyol. Segons la Vanguardia,  hi van assistir unes 30 persones  de les quals en destaca:  Narcís Serra, Senén Florensa, Josep Piqué, Enrique Lacalle, Leopoldo Rodés, Borja García-Nieto y el doctor Bonaventura Clotet. Personalitats totes representatives de la societat civil catalana, segons declaracions de la periodista del grup Godó, a la televisió privada del grup Godó. 

Comparteix
   


Etiquetes
El senador Iñaki Anasagasti ha denunciat el silenci de la burgesia catalana davant l’escàndol de corrupció que afecta a la monarquia espanyola, en el seu bloc. Sota el títol: “A qué ha venido  Cristina de Borbón?” descriu tot un seguit de fets que deixen  al descobert els privilegis d’alguns i sobretot les complicitats necessàries per tal d’obtenir uns privilegis que obren la porta a la corrupció.

Comença explicant que va ser el rei qui va demanar a Lluís Reverter, home de confiança de Narcís Serra, en el Ministeri de Defensa i secretari general  de l’obra social de La Caixa, que col·loques a la seva filla a treballar en aquesta entitat.  I acusa a Cristina de Borbó d’inepta ja que no s'ha assabentat, segons ella, del diner que guanyava el seu company ni com s’havia pagat la petita mansió de 6 milions d’euros de Pedralbes. I conclou: 'la Sra. Borbó va entrar a La Caixa pel dit de “Reverter”. Una trucada i zas!!, la noia amb ocupació i sou milionari. Meravelles de la monarquia.'

El bloc relata la crònica de la visita feta per una periodista de la Vanguardia i acusa als assistents al sopar de tapar les vergonyes de la monarquia, i a La Caixa de manipular la bona tasca del Dr. Pedro Alonso per millorar la imatge de la Casa Reial. Anasagasti considera clau per la fortuna d’Urdangarin i la seva trama de corrupció les complicitats dels assistents al sopar i diu: “La clau perquè aquest tipus de gent desaprensiva i pagada de sí mateixa camini així no és per ells, és per la imbecil·litat de la gent i en aquest cas de tots aquests senyors pilotes que van estar l'altre dia amb ella parlant d'ocells i flors com si aquí no passes res, i sense que ningú li preguntés en públic el perquè no li cau la cara de vergonya, ni si pensa retornar el robat.”

Anasagasti conclou de manera contundent: “Urdangarin sabia que el nom de Casa Real en aquest país de 'mastuerzos' obria moltes portes i si a això se li afegia la immunitat i la impunitat, el negoci estava fet. Hauria d'haver-hi doncs, un jurat popular per enjudiciar així mateix a tots els 'tiralevita, vasallos, mayordomos i rufianes' que riuen les gràcies a aquesta parella 'depredadora'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#32
18 de febrer de 2012, 17.52 h

#12 La situació de CiU a Girona és més esquizofrènica que a la resta de la nació, ja que, mentre l'alcalde de la capital s'autoproclama independentista, es dóna suport a la Fundación Príncipe de Gerona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Genís Clivillé i García fletxa Caldes de Montbui
14 de febrer de 2012, 01.19 h

#27

Et con prec Benvolguda Helena, tot això acabarà, com sempre acaba, tots ells tindran que marxa de la península Iberica, per sempre com va passa amb se mara la Sofia, en que van tindre que marxa de Grècia junt amb la seva família, ames estem encara en plena Dictadura Feixista monàrquica Borbònica recolzada per el PSOE – PSC, i el PP – PPC, i no diguem per els de CIU, que porta’n mes de trenta anys espolien Catalunya, corrupció per tot arreu, i mes en la era del Pujolisme, ens... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Aniol fletxa l'Ametlla del Vallès
13 de febrer de 2012, 14.18 h

Ei, colla! Sincerament em sorpren molt tot això. Em refereixo als comentaris i articles sobre el mangarin i la monarquia al complet. Dues qüestions a tenir en compte: una part molt gran de la classe dirigent a Catalunya (vegis fòrum "puente aéreo" per exemple) són sempre del que més escalfa. Si cal fan la salutació feixista, si cal s'emboliquen amb la senyera o fan la gara-gara als borbons, etc. Per a ells la seva dignitat és l'€. quants més millor.
L'altra qüestió és fàcil d'ado... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
13 de febrer de 2012, 10.06 h

#27 No s'ho agafi així dona, al capdavall els problemes se'ls carregarà Vostè, mentre ells continuaran sent tant perversos, gàngsters i delinqüents pels segles dels segles, amèn, amb l'agreujant de què encara se'ns en foten de tot, facin el què facin, car ningú posarà l'esquella al gat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Frederic fletxa San Salvador
12 de febrer de 2012, 23.18 h

Narcis Serra ? Socialista ? Valdria la pena que revisesim qui es qui cuanta vergonya .Ja sabem per que no anem endevant!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Helena fletxa Barcelona
12 de febrer de 2012, 22.57 h

A mi em repugna fins al vòmit tant la família "reial" com tota la cort de vasalls que hi ha per aquests mons de déu. Li he jurat al meu marit que si em trobo a aquesta dellinqÜent pel carrer, a qui ja em vaig trobar una vegada, m'haurà de venir a recollir a la presó amb un advocat, perquè juro que no penso callar-me i li diria ben alt per a que tothom m'escoltés el que penso d'ella i el que, segurament, tota aquesta colla de llepaculs amb qui va sopar l'altre dia, deuen comentar a la in... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Anna fletxa Barcelona
12 de febrer de 2012, 16.58 h

És molt valent quest senyor. M'agrada la seva actitud i també el que diu.
Crec que aquest país no s'ha desprès de la por a la llibertat de l'època franquista. Això de no dir mai les coses pel seu nom i aquesta denigrant "pilota" al poder és una feblesa democràtica.
Afortunadament hi ha persones com el Sr. Anasagasti.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Quim fletxa BCN
12 de febrer de 2012, 13.55 h

La majoria de la burgesía catalana sempre amb les quatre barres darrera seu, fan i desfàn el que volen, i jugen a ser molt patriotes, però el qu'els interessa es tenir els diners i viure com uns reis, per aixó la monarquia els hi agrada tant. Els corruptes fent la pilota als corruptes. I mentres ells viuen de puta mare, nosaltres cada día pitjor. Per quan una revolució i començar a fer un bon cop de falç?...


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Maria fletxa Barcelona
12 de febrer de 2012, 13.52 h

La burgesia corrupta barcelonina és el gran càncer de Catalunya. Són la banda de botiflers i lladres que impedeixen la llibertat de la nostra nació.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
12 de febrer de 2012, 13.22 h

Molt bé per l'article de l'Anasagasti, en la mateixa línia d'un altre que ja va publicar temps enrere sobre la mateixa família borbona. En quant a l'article, malament anem si es considera que unes 30 persones que van assistir a l'àpat "real", van ser representatives de la societat civil catalana. Entre ells, els directius de la caixa que han robat i estafat a centenars de petits inversors, un altre que havia estat president del PP català, i que possiblement té a veure amb la caiguda d'Spa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.