directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

La Vanguardia contra 'Polònia'

Alfredo Abián, sotsdirector de La Vanguardia, aprofita la critica dels guinyols del Canal + francès contra Alberto Contador i d’altres esportistes espanyols per carregar contra la factoria de programes d’humor de TV3

Comentaris 31  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 15 vots )
carregant Carregant

Sense posar noms, com aquell pobre home que s’amaga sota les faldilles de la seva mare, Abián amb un títol que esgarrifa per ocurrent , 'He, he, he',  ha deixat  anar que amb un cost de 12.000€ el minut, la televisió pública fomenta la broma de mal gust, en clara al·lusió a programes com Polònia i similars. Una altra andanada del Grup Godó, la televisió privada de Catalunya, contra TV3 i contra la seva directora Monica Terribas.

Comparteix
   


Etiquetes
L’article, tota una declaració d’intencions contra la televisió pública catalana, titlla de 'poca soltes' a tota la factoria del que ell qualifica de 'titellaires interestel·lars'  i els considera 'una fàbrica de somriures feridors i carnavals eterns'.

Amb aquest article, La Vanguardia torna a posar sobre la taula la necessitat d’alleugerar TV3, lògicament, per tal que la seva televisió pugui guanyar espai de visibilitat. En aquest cas llança una campanya contra alguns dels programes de més audiència de la televisió pública catalana.

Han de començar a patir els seguidors de 'Polònia'?  L’article sens dubte descriu el malestar del mateix PP i la seva presidenta amb el programa, i també de certs sectors del partit del govern molestos per les veritats que hi ha darrera les 'poca soltades' de 'Polònia'. Això és del que ens parla Alfredo Abián. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#31
Enric fletxa BARCELONA
14 de febrer de 2012, 21.00 h

La Vanguardia sempre ha sigut de dretes.....¿Que es podia esperar...???


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
josep fletxa esplugues
13 de febrer de 2012, 21.54 h

uyyyyy mare meva, és tota una sorpresaca que el grup Godó, maquinària mediàtica al servei d'aquests grans defensors dels interessos de catalunya, de la seva cultura i de la seva gent que són CiU, tingui tant interès a fotre un programa d'una productora catalana, que neix del talent i la creativitat d'un equip d'actors i guionistes catalans, s'emet a la tele pública catalana i, a sobre, agrada a un bon percentatge de catalans. la setmana passada Mas, duran i els seus esbirros corrien a po... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
13 de febrer de 2012, 17.21 h

Però com hi ha gent tan malvada que critica negativament un programa com "Polònia". Si és del millor i més creatiu que s'hagi pogut fer en televisió fins a la data!. Haurien haver creat un premi del nivell dels Nobel perquè s'ho mereixen de totes totes. Aquest d'Alfredo Abián ja es veu d'on és, d'on ve i a qui pertany. Com els pica quan es refereix a ells!. Així que senyors de La Vanguardia, ja saben, si els pica, a rascar-se!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
13 de febrer de 2012, 13.46 h

El problema que té 8tv és molt sencill: No fot ni una punyetera pel·licula en catala i per aixo volen fotre com sigui Tv3, potser si canvien de política...?


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Robert Genovès fletxa Cadaqués
13 de febrer de 2012, 13.00 h

Qui s'encèn, té cua de palla. És intolerable la creuada que està fent el Grup Godó contra TV3 i Cat-Ràdio amb el beneplàcit del "govern dels millors". També és curiós que l'Abián parli dels costos del programa i no digui res de les subvencions que ha rebut la Vanguardia per part del "nostre" govern. Quin cinisme!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Jordi fletxa sabadell
13 de febrer de 2012, 12.35 h

#19 osti, si que em foteu negatius per dir que l'humor del Polònia actualment no m 'agrada, ni que hagués defensat als godotis. Dels que m'heu posat negatius quans teniu més de 30a anys. Positu menor de trenta anys i negatiu major de 30 . Va votem tots plegats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Rauric fletxa La Guingueta
13 de febrer de 2012, 11.58 h

Ja se sap que veure les veritats en critica ben feta molesta als intolerants, sempre ha estat així i sort que avui no tenen prou poder per fer que calin, aquest sot director ja ha mostrat quin peu calça i s'ha retratat ell sol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
muntsa lacima fletxa Barcelona
13 de febrer de 2012, 11.47 h

Indispensable Polònia. Cal solament treure el toc vulgar que alguna vegada té.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Tomppa fletxa Sabadell
13 de febrer de 2012, 11.31 h

Espanyols estima ordre absolut ... es obligatori això de respectar Déu i clar la gent que esta el seu costat. La gent de la vanguardia i CiU fa molta pena. Per sort ja saben que la gent de drets són menys intel·ligents si no res més. Solució es millor educació i dreta no ho vol ... no ho sé perquè ;)


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
armida fletxa Barcelona
13 de febrer de 2012, 11.09 h

Ves que en Toni Soler els hi oferís el programa per 8TV, que perderien el cul per contractar-lo. No és una qüestió de bon gust o de classe d'humor. Simplement és una qüestió de calers i, sempre, Godó i cia. han posat aixó per devant de qualsevol altre cosa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.