directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sánchez-Camacho creu que CiU vol ser una versió 'light' d'ERC

En aquest context, presenta el PPC com l'única opció de centre

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha dit que el president de CiU, Artur Mas, va donar en el seu discurs de proclamació una nova mostra d'ambigüitat i que els catalans no saben si creure's les seves propostes independentistes o fer cas de la seva cara de centralitat. En aquest sentit, creu CiU vol ser una versió 'light' d'ERC i ha criticat que el missatge no va tenir prou força i va estar ple de contradiccions. A més, ha explicat que aquesta setmana traslladarà a la direcció estatal del partit les seves propostes per modificar la llei d'estrangeria i evitar que els padrons municipals siguin la porta d'entrada a la regularització de la immigració il·legal.
alícia sánchez camacho, partit popular de catalunya, ppc
Comparteix
   

Sánchez-Camacho creu que Mas va fer un discurs 'ambigu' en la seva proclamació com a candidat de CiU a la presidència de la Generalitat aquest diumenge. La candidata popular considera que, en l'acte, la federació nacionalista no va saber traslladar 'un equip i un partit de govern', ni tampoc il·lusionar i generar confiança amb el seu discurs. La representant del PPC assegura que Mas va jugar a l'ambivalència amb un missatge doble. Així, segons Sánchez-Camacho, Mas 'és el candidat de la incertesa i del dubte, i els catalans no saben si fer cas de les propostes independentistes i rupturistes amb l'Estat o de la seva cara de centralitat'.

El PPC és l''única opció de centre'

Després d'aquest discurs, ha manifestat, els ciutadans no saben 'si poden votar al Mas a favor de la independència o al Mas que és capaç de resoldre els problemes reals dels catalans'. Segons la candidata del PPC, després del discurs d'aquest diumenge, als ciutadans no els ha quedat clar quina és la proposta de CiU'. Sánchez-Camacho l'ha qualificat com una força política que no és més que una versió 'light' d'ERC. La candidata dels populars catalans ha afirmat que ha quedat de manifest que el PPC és l'única opció de centre amb vistes a les properes eleccions a la presidència de la Generalitat. Creu que hi ajuda el fet que CiU hagi abandonat la centralitat política a Catalunya i, amb això, 'ha abandonat pel camí bona part del seu electorat', en una pugna per guanyar el vot independentista.

Propostes per modificar la llei d'estrangeria

Sobre la polèmica envers la inscripció d'immigrants al padró municipal a Vic, la presidenta del PPC ha assegurat que el seu és l'únic partit que ha demanat una modificació de la llei d'estrangeria per prioritzar que 'les prestacions arribin a tothom sense discriminació i amb recursos suficients'. Sánchez-Camacho ha declarat que aquesta mateixa setmana es reuniria amb la direcció estatal del partit per traslladar les seves propostes perquè els padrons municipals deixin de ser la porta d'entrada a la regularització de la immigració il·legal.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
18 de gener de 2010, 20.54 h

La Sanchez-Camacho està equivocada doncs CIU és una versió light del PP.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
ARA, ERC fletxa Badalona
18 de gener de 2010, 18.37 h

Els pactes entre DURAN LLEIDA i MONTILLA, es ha dir CiU i Psc, comfirmen que tot es lligat i ben lligat, per a refermar la SOCIOVERGÈNIA política a Catalunya. Es clar i també beneït per la Moncloa i la Espanya del Barbeta i el Grup Godó.



FEM.LOS FORA de tot arreu...!! ES UNA NECESSITAT VITAL per Catalunya.!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
18 de gener de 2010, 18.31 h

Els pactes secrets entre en Montilla i la Sánchez Camacho signats a Palau i denunciats per en Barbeta van prenent forma.



No descarteu el quatripartit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.