directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 10:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC diu que la 'subordinació' de CiU al PP ha fet que el Corredor Mediterrani 'passi a segon terme'

Francesc Vallès diu que els 'petons i abraçades' entre CiU i PP no es tradueixen 'en cap resultat concret'

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El coordinador dels diputats del PSC a Madrid, Francesc Vallès, ha atribuït aquest dimecres la decisió de Foment d'apostar pel Corredor Central pels Pirineus a la 'subordinació' de CiU al PP. Segons Vallès, és 'inadmissible' que fruit de la 'dependència' de la Federació als populars el Corredor Mediterrani, que fins ara era 'prioritari', passi a un 'segon terme'. 'En escasses setmanes Catalunya ha perdut la possibilitat de gestionar l'Aeroport del Prat i avui sabem que el Corredor Mediterrani no és ja tampoc una prioritat del govern central. Aquesta dependència ens està sortint molt cara als catalans, i se'n ressentiran les polítiques de benestar, la competitivitat i l'autogovern', ha dit.

Comparteix
   


Etiquetes
Vallès ha fet aquestes manifestacions a l'ACN després que la ministra de Foment, Ana Pastor, ha presentat aquest dimecres la proposta que l'Estat enviarà a la UE per a la Xarxa Transeuropea de Transports, on recupera la reclamació d'una connexió amb França pel Pirineu Central com a prolongació del Corredor Central, malgrat que la pròpia Comissió Europea havia descartat aquesta connexió perquè no la considera viable ni necessària. La ministra ha justificat la decisió per la necessitat d'evitar una 'Espanya asimètrica'.

El coordinador dels diputats i senadors del PSC a Madrid ha lamentat que CiU no hagi pogut forçar un canvi de parer en un criteri que segons els socialistes podria posar en perill les inversions previstes al Corredor Mediterrani. 'És inadmissible que fruit de la dependència de CiU al PP que una infraestructura que era prioritària passi a segon terme o fins i tot desaparegui de l'agenda del govern espanyol', ha dit, i 'jo em pregunto què pensa fer el Govern per assegurar que aquesta infraestructura del Corredor Mediterrani s'acabarà fent'.

Segons Vallès, la decisió de la ministra de Foment, Ana Pastor, d'impulsar la connexió amb França a través del Corredor Central era 'previsible'. 'Sempre hem sabut que el PP apostava pel corredor central, i de fet la campanya electoral de les generals es va centrar en bona mesura en la reivindicació d'aquesta infraestructura, però ens sembla intolerable que la subordinació de CiU al PP impliqui que Catalunya hagi de renunciar a tenir una infraestructura prioritària per al nostre desenvolupament econòmic i estratègic com és el Corredor Mediterrani'.

Per Vallès, malgrat que aquests dies 'estem veient petons, abraçades i gestos de complicitat entre el PP i CiU', aquesta relació entre populars i CiU no es tradueix en 'cap resultat concret', sinó 'més aviat el contrari', perquè 'qüestions que són importants per al desenvolupament estratègic de Catalunya, per a la nostra competitivitat i per generar riquesa i ocupació, no s'acabaran fent a causa d'aquesta dependència'. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
16 de febrer de 2012, 15.16 h

Aquest individu es ridicul. Va! ves a amagar-te sota les faldetes de la Txacon, miserable.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Robert fletxa Castelldefels
16 de febrer de 2012, 12.26 h

Pels Catalans, pp i psc/psoe son la mateixa porqueria, pudenta i fastigosa, que només ens volen espoliar i enfonsar amb la complicitat de molts botiflers Catalans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jaume fletxa Barcelona
16 de febrer de 2012, 12.00 h

S'ha de ser un ruc com el Sr. Vallès, o un caradura també com el Sr.Vallès, per fer-nos voler fer empasar la tontería que el pacte CIU-PP ha servit perque el Corredor Mediterrani passi a 'segon plà' mentre s'insisteix de nou en el Corredor Central. Tant els Srs del PP de sempre (Aznar & Co) com els Srs del PSOE (dels que el Sr. Vallès en forma part des de el partit apèndixseguidista o PSC) mai han impulsat el Corredor Mediterrani. I en la seva follía defensaven el Corredor Central barri... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Santi fletxa Reus
16 de febrer de 2012, 10.38 h

Bons altres barruts. Per als catalans sou tan nefastos com el PP. Us penseu que no tenim memòria, o què? Fa quatre dies que "el gobierno amigo" espoliava Catalunya amb el vostre vistiplau.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Rauric fletxa La Guingueta
16 de febrer de 2012, 09.44 h

Però que diu aquest ximple, si va ser el ministre Blanco del PSC-PSOE qui va anar gairebé d'amagat a pactar amb el ministre francès del ram que el corredor fos secundari i de fer prioritari el corredor central.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
16 de febrer de 2012, 07.32 h

Des de quan un socialista es pot permetre de fer retrets en obra publica? Que van acabar el TGV a l'hora? Que han connectat el Port de BCN i Tarragona. Vallès fets i no paraules. Es a dir calla o encara et preguntaré pels 3600 m del pla de rodalies no invertits. poca vergonya, que els hi diràs als que van patir els accidents de BCN i de Mataró?
Tu, el Dani fernandez i la resta de parlamentaris del PSC a Madrid sou indignes dels vostres electors. Sou una purria. On son els milions de competi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
La Veu fletxa de la consciència
15 de febrer de 2012, 22.32 h

Aquesta gent del PP són molt vius... Com que ja es veuen la Independència a sobre, volen que els hi paguem el seu corredor.
O sigui que n'haurem de pagar dos: el dels Països Catalans i el del forat dels pirineus. Sempre pagant. Serà qüestió d'allargar-ho una mica a veure si ens estalviem de pagar-ho.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.