directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 02:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Carod insta el Ministeri d'Interior a aclarir la documentació necessària per empadronar estrangers

El vice-president aconsella tractar la qüestió amb 'sentit comú' perquè 'les precipitacons poden fer mal'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El vicepresident de la Generalitat, Josep Lluís Carod-Rovira, ha instat el Ministeri d'Interior espanyol a 'aclarir' quina documentació han de demanar els municipis per empadronar ciutadans estrangers. 'No és una decisió que puguin prendre els ajuntaments', ha recalcat. Carod ha recomanat tractar la qüestió 'amb sentit comú i sensibilitat' perquè 'les precipitacions poden fer mal'. També ha recordat que Catalunya és un país 'exemple de convivència i integració'. La delegació que encapçala Carod ha participat aquest dilluns a Senegal en la cimera de les Nacions Unides per la crisi alimentària i dimarts tancarà la trobada de les universitats catalanes que cooperen amb centres africans.
carod rovira
Comparteix
   

Carod ha recordat que l'informe jurídic desplaça la decisió política de quina és la documentació que necessàriament s'ha de demanar a les persones estrangeres que tenen la voluntat de viure a Catalunya cap al Ministeri d'Interior. 'És evident però que decisions d'aquest tipus no poden dependre de cada municipi individualment', ha assegurat.

El vicepresident ha recordat que Catalunya és un país 'exemple de convivència i integració', tot i que la seva població ha crescut en un milió i mig a causa dels ciutadans immigrants. És un tema que s'ha de tractar 'amb una gran sensibilitat i amb molt de sentit comú'. 'A vegades les precipitacions poden fer mal', ha avisat. Segons l'informe, ha subratllat, 'ara el que cal és que el Ministeri d'Interior actuï i aclareixi quina documentació cal presentar i que la resta de municipis actuïn en conseqüència'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.