directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

L'ACP basteix un projecte per a renovar la Cambra de Comerç de Barcelona des de dins

A través del projecte Implicat, insta les empreses a una participació majoritària a les eleccions del maig

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Cambra de Comerç de Barcelona celebrarà eleccions al maig, en les quals es dirimirà si Miquel Valls continua al capdavant de la institució. És per aquest motiu que tots els sectors que la conformen ja s'han començat a moure per presentar-hi una candidatura. L'Associació Catalana de Professionals (ACP) també ha impulsat la campanya Implicat, que es proposa regenerar l'entitat des de dins. 'La Cambra de Comerç de Barcelona, en un principi motor de la demanda de competitivitat global, ha resultat no estar a l'alçada de les necessitats de les empreses i dels professionals del nostre país', raona l'ACP, que creu que és possible d'aconseguir la regeneració, tenint en compte que a les darreres eleccions només va votar un 2% del cens.
Miquel Valls, Cambra de Comerç de Barcelona
Comparteix
   

La campanya reconeix que la Cambra 'és una de les institucions més representatives de Catalunya', però que darrerament està molt 'encarcarada', en paraules del president de l'ACP, Jaume López. Com a prova, la Cambra va ser una de les promotores de l'acte de suport a l'aeroport del Prat celebrat a l'IESE, però que no ha criticat en cap moment els plans del ministre Blanco d'impedir que la Generalitat gestioni El Prat.

Implicat vol que la Cambra torni a ser útil a les empreses i al conjunt del país, motiu pel qual proposa un programa centrat en el foment de la internacionalització de l'empresa catalana, el foment de la innovació i la potenciació de les infraestructures necessàries per a Catalunya, entre d'altres.

Implicat assegura: 'Volem col·laborar a què una nova gent s’impliqui en la presa de decisions rellevants pel nostre futur'. Així doncs, insta els empresaris a que actuïn per tal de propiciar nous lideratges pel rellançament de Catalunya.

Aquesta campanya de l'ACP entronca amb la que va iniciar temps enrere en favor que l'aeroport de El Prat esdevingués un aeroport intercontinental amb una gestió individualitzada i des del territori, campanya a la que s'hi van adherir més de 112.766 ciutadans i 60.502 entitats i organitzacions.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Voltaire fletxa Ries Baixes
21 de gener de 2010, 11.12 h

Aquests de la cambra de Comerç a veure quan es dignen a donar al poble de Barcelona un dels seus edificis més emblemàtics del gòtic civil català. la LLOTJA de mar, al Pla de Palau, prop del port. Aquest edifici del segle XIV ( va ser fet en època de Pere III el Cerimoniós) i que va ser un dels primers Bancs d'Europa és un autèntic desconegut dels barcelonins i dels catalans en general, és la seu de la cambra de comerç. abans havia estat la seu dela Borsa de Barcelona i al segle XVIII... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.