directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 06:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

El president de Foment del Treball considera que la reforma laboral 'treu barreres' de l'època franquista

Gay de Montellà destaca 'la capacitat de crear ocupació que tindrà, i no la capacitat d'acomiadar' de la nova llei

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, ha defensat la reforma laboral assegurant que 'treu barreres' de l'època franquista. 'Jo hi veig avantatges en la reforma. El que es volia era trencar un cert paternalisme que venia de l'Estatut dels Treballadors de l'època franquista i d'una visió de conservar només el lloc de treball per als qui en tenen', ha afirmat Gay de Montellà en una entrevista al diari 'El Punt Avui'. 'La contractació ara serà més fàcil, més favorable', ha continuat el president de Foment del Treball, que ha reiterat que el més important d'aquesta reforma laboral del govern espanyol serà 'la capacitat de crear ocupació que tindrà, i no la capacitat d'acomiadar'.

Comparteix
   


Etiquetes
Gay de Montellà ha constatat que gràcies als canvis normatius 'avui es tornen a firmar contractes, i no són eventuals com fins ara sinó indefinits'. 'Personalment puc dir que per dos camins diferents he constatat que avui hi tornen a haver demandes de contractació indefinida, que fa 15 dies no hi eren. I això és important. No podem tirar coets, però l'important és el canvi de tendència', ha afirmat el president de Foment del Treball, que també ha lloat el paper dels sindicats ja que 'si no existissin, s'haurien d'inventar perquè si no els empresaris es tornarien agents antisocials'. 

Igualment, el president de Foment del Treball nega que amb la reforma laboral els sindicats perdin poder. 'Al primer moment pot semblar que perden alguna competència amb els ERO però la seva fortalesa continuarà sent molt intensa i nosaltres hem de provocar que siguin els mateixos agents socials potents', ha afirmat Gay de Montellà, que ha apostat pel diàleg amb els sindicats. 'Els enfrontaments són cosa dels segles XVI i XVII i fins i tot del començament del segle XX', ha puntualitzat el president de Foment del Treball, que, d'altra banda, s'ha mostrat partidari de reformar l'actual llei de vaga. 

'La vaga és un dret que l'hem de respectar, però s'han de fer vagues modernes. Hem de buscar que no castiguin esdeveniments puntuals de la societat. Això no és fer vaga, és fer conflicte', ha finalitzat Gay de Montellà.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
PROU!! fletxa Catalunya lliure
8 de novembre de 2015, 12.47 h

Amb aquesta lluminària empresarial que opina que els 640 € encare s'haurien de rebaixar... per ser competitius!!! (salari mitjà de Suècia 3.750/mes) i per lo vist són competitius.. , jo l'obligaria a viure la resta de la seva vida, amb ell i la seva família, amb 640€ mensuals, no se com ha arribat al lloc que ocupa socialment, però quan una societat manté individus de la seva acondicio, al davant d'organitzacions que tenen la seva importància dintre del funcionament social, és qu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Robert fletxa Castelldefels
20 de febrer de 2012, 12.42 h

Un altre botifler més, de la elit de la burgesia espanyolista catalana que només vol fer mèrits llepant-li el cul a l'amo.Els enemics els tenim a casa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
20 de febrer de 2012, 12.35 h

És curiós, perquè un Gay de Montellà, em sembla que el seu pare, fou un ideòleg de la política autarquica franquista. Catalunya convergent-franquista. Sense novetat al front i sense noticies de les manifestacions d'ahir al directe. Braveheart és una pel-licula i els reis (falangistes) són els pares, senyors o becaris malpagats del directe. Foment del treball.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
toni fletxa vic
20 de febrer de 2012, 12.23 h

jajajajajajaja!!!! porten abaixant els drets dels treballadors desde fa no sé quants anys i la crisi ha arrivat igual ,ara ens volen fer creure que els empresaris ens en treuran quan els treballadors no els quedi ni un sol dret .
Carai !!! jo em pensava que aq crisi la portava l'estil neoliberal i el pensament de que els mercats s'autoregulen sols.
Anem arreglats amb aq gent!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
20 de febrer de 2012, 11.51 h

Te raó el president de foment del treball, la reforma laboral que ha fet el govern espanyol amb la aprovació també del govern català, treu les "barreres" franquistes i ens porta a una situació semblant al segle XIX, on el amos "empresaris" tenien tots els drets i els treballadors tenien el dret de treballar com esclaus, sense cap dret, cobrar poc i morir-se de gana, això va portar a les revolucions proletàries de principi del segle XX, dons be estem igual i no soc profeta però la histor... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Carme fletxa La llagosta
19 de febrer de 2012, 21.20 h

va, més que el tornin a l'armari a aquest senyor, cada coop que obre la boca la pífia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
19 de febrer de 2012, 15.02 h

Al presidente de Fomento del Trabajo, con 3 meses su entidad en números rojos podemos despedirlo y cambiarlo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.