directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 23:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Tornen els Rolling a Barcelona contractats per una festa privada

La festa serà a l'Hotel Arts i amb convidats de luxe

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Aquest dijous tornen els Rolling Stones a Barcelona. Molts es preguntaran dues coses: no fa molt poc que van venir? I a més, no van acabar d'omplir l'Estadi Olímpic... per què tornen? Doncs perquè cobraran fort de la mà d'algun empresari capritxós. Aquest celebra un convit a l'Hotel Arts i vol sorprendre els convidats de luxe.
rolling stones barcelona concert
Els Rolling al concert de Barcelona

Comparteix
   


Etiquetes
Esperem que l'empresari que celebrarà una festa pròpia de la jet set, no hagi contractat els Rollings Stones per fer música d'ambient de fons, ja que s'hauria equivocat de grup. No se sap quin repertori interpretaran ni tan sols si serà un concert llarg o només una cançó.

El que sí es pot afirmar a hores d'ara és que tornen els Stones. El bon grapat de diners (xifra que desconeixem) ha estat suficient perquè els Rolling tornin a tocar aquest dijous a Barcelona després del concert de fa uns dies, en una festa privada contractats per una entitat bancària. Segons sembla, ha estat difícil trobar una data lliure per a aquesta festa, que significarà una pausa en la llarga gira d'estiu dels "vells rockers" per bona part del continent europeu. Aquesta pròxima setmana rondaran per diverses ciutats de l'Europa de l'Est. El talonari ha pogut fer que Jagger, Richards i companyia acceptin actuar al saló de l'hotel barceloní en una festa exclusiva amb convidats de luxe.

Els afortunats convidats podran comprovar si els cinematogràfics hostes que té l'Hotel Arts aquests dies s'apunten o no a la festa...



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.