directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 13:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Huguet creu que els JJOO d'Hivern són 'una fantasmada d'Hereu destinada al fracàs'

Veu la candidatura Barcelona-Pirineus eminentment electoralista

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, veu electoralista la candidatura de Barcelona-Pirineus pels Jocs Olímpics d'Hivern del 2022 que impulsa l'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Hereu, i ha pronosticat el seu fracàs. En una conversa informal que ha enregistrat l'ACN en el marc de la fira de turisme Fitur a Madrid, Huguet s'ha mostrat contundent i taxatiu a l'hora d'assegurar que 'és una fantasmada d'Hereu que està destinada al fracàs'. A més, ha afegit que la candidatura respon a 'les presses d'Hereu perquè veu que perd les eleccions'.
josep huguet, conseller d'innovació universitats i empresa
Comparteix
   

Poc abans d'aquesta conversa amb membres del seu gabinet, el conseller ha explicat als periodistes els motius pels quals la candidatura no és present a l'estand de Catalunya de Fitur. Segons el conseller, hi ha fites pròximes més importats i tant els Pirineus com Barcelona ja presenten la seva oferta cultural, esportiva i turística al recinte. 'Tenim qüestions més immediates', i 'els Pirineus –que per primera vegada es presenten units sota una mateixa marca- els promocionem sempre', ha sentenciat.

Segons Huguet, ara per ara aquest és un tema 'de la ciutat de Barcelona', i 'en el moment en què el vagin concretant, veurem des de la Generalitat com li donem suport'. 'Enguany', afirma, la promoció se centra en altres qüestions, i tenint en compte que fins al 2022 hi ha temps per saber si Barcelona acollirà o no els JJOO, 'abans hem d'omplir set o vuit anys al marge que hi hagi o no jocs'. Unes declaracions davant dels micròfons amb un to més contingut que el que ha utilitzat poc després en conversa informal.

L'estand de Saragossa a la fira, en canvi, és una plataforma per donar a conèixer la seva candidatura als Jocs. Hi ha un cartell que convida als visitants a unir-se a la proposta mitjançant una pantalla tàctil on es parla del projecte. Per als qui no ho tinguin clar, el personal explica com fer els passos, introduir el nom, i sumar una adhesió més a la seva proposta.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
21 de gener de 2010, 15.54 h

Donç per no estar sotmesos al P$C-P$OE...si que han trigat poc a obligar-los a rectificar!.



N'hi ha que ni entrenant-se poden ser més burros.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Quim fletxa PPCC.
21 de gener de 2010, 08.52 h

Potser això demostra que Erc.NO està sotmesa al psc.psoe com diuen alguns com l´exllepant.Clar que,se cree el ladrón que todos són de su condición,i no tots els pactes impliquen submissió de la manera que ciu ho ha fet sempre tant amb el psc-psoe que ara tant critiquen ,com amb el pp.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
21 de gener de 2010, 07.48 h

Per una vegada, i que no serveixi de precedent, estic d'acord amb l'Huguet, la llàstima és que és sòci estratègic de l'Hereu, el que en certa messura, el fa corresponsable, i més des de que ERC els hi aprova els presupostos gràtis total.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.