directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 00:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Àngel Colom no veu 'prudent' debatre canvis en l'empadronament en plena crisi i sense consens polític previ

El secretari d'immigració de CDC trenca el seu silenci quant a la decisió de l'Ajuntament de Vic

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari d'Immigració de Convergència Democràtica de Catalunya, Àngel Colom, s'ha pronunciat per primera vegada sobre el debat de l'empadronament d'immigrants sense papers iniciat a l'Ajuntament de Vic, governat per CiU, PSC i ERC. En un article d'opinió sota el títol La pàtria és de tots, publicat aquest dijous a El Periódico, Colom elogia la tradició i l'esforç de de Vic per integrar el gran nombre de nouvinguts que han arribat a la ciutat en els darrers anys però no creu que hi hagi cap mena de dubte en la legislació sobre l'obligatorietat d'empadronar els immigrants sense papers. Àngel Colom, que aprofita per anunciar un acte públic per llançar les seves propostes sobre immigració, considera que el debat obert és necessari però no troba 'prudent' fer-lo en plena crisi econòmica i sense un consens previ entre els diferents partits.
angel colom i colom cdc erc marroc generalitat
Comparteix
   

El proper dia 8 de febrer Àngel Colom, al Paranimf de la Universitat de Barcelona, proposarà algunes d’aquestes polítiques. En l'article ja n'avança quatre com per exemple el canvi d’interlocució de la Generalitat pel que fa al culte musulmà; la visualització dels nous catalans en l’àmbit dels mitjans de comunicació; l’ensenyament, d’acord amb la LEC, de llengües que avui ja són presents a la societat catalana, i la posada en marxa d’un compromís de ciutadania catalana per a tots els nois i noies del nostre país.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
21 de gener de 2010, 18.30 h

¿Este estómago agradecido, Colom, supongo no habrá devuelto, el dinero robado al Palau, que le dió Millet, para pagar el decalabro del PI, que ni él ni Raola, pagaron? ¿Raola con lo que cobra, diciendo DISPARATES en tertulias en TV, diriguidos a supinos, ya podria pagar?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.