directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 10 de maig de 2024 03:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Girona Decideix i l'equip d'Alfons López Tena decidiran aquest vespre si treballaran plegats per la consulta del 25-A

L'organització de la consulta gironina aposta per reeditar l'èxit d'Osona Decideix

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Les negociacions entre Girona Decideix i l'equip d'Osona Decideix encapçalat per Alfons López Tena culminen aquest dijous al vespre amb una assemblea en què ambdues parts hauran de decidir, finalment, si el model d'organització de la consulta osonenca s'aplicarà també a Girona el proper 25 d'abril. Des de la plataforma reiteren la seva 'aposta convençuda' per l'equip que va aconseguir l'èxit d'Osona i que l'assemblea ha de servir per 'ratificar formalment' aquesta decisió. López Tena i el seu equip participaran a la reunió on exposaran els protocols i el model organitzatiu i, si hi ha les condicions d'unitat necessàries, valoraran si finalment s'aboquen en l'organització a l'única capital de demarcació que celebrarà una consulta.
Alfons López Tena
Comparteix
   

Alfons López Tena ja va explicar a directe!cat que s'implicaria en l'organització de la consulta a Girona si finalment s'aconsegueix la unitat de totes les forces impulsores, cosa que Girona Decideix dóna per fet després d'aconseguir el compromís de la CUP de mantenir la confiança en la decisió de la comissió d'apostar pel model d'Osona. De tota manera, aquesta decisió i els protocols d'organització se sotmetran a discussió d'una assemblea oberta aquest vespre, fet que motivaria els recels de López Tena.

Si finalment s'encarrega de liderar l'equip promotor de la consulta sobre la independència a Girona, López Tena ha avançat que intentarà promoure una major implicació dels partits polítics en les consultes, de manera que s'aboquin sense complexos a fer campanya pel sí o pel no, sense la indeterminació inicial que van acompanyar la campanya del 13-D. El procés per organitzar la consulta també serà diferent a Girona, ja que es tracta d'una ciutat de mida mitjana, mentre que a Osona la consulta englobava tota una comarca. De liderar Girona Decideix, López Tena intentarà la màxima implicació dels partits, vinculant-los des del principi per tal que tirin endavant una intensa campanya electoral que motivi la ciutadania a votar la independència de Catalunya.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
21 de gener de 2010, 17.10 h

Estava pensant aquest matí que potser una manera ràpida i eficient d'aconseguir la independència i entrar al primer món es demanar l'ingrés com a 51é estat dels Estats Units. Ep, aviso als que això els fa basarda d'entrada, que el grau de llibertat individual i social d'aquell país, la seva democràcia, i la seva capacitat d'autocrítica, està a anys llum per davant del que hi ha a Europa, i no cal dir del 3er món democràtic que és Espanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.