directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 16:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

La premsa es posiciona contra la repressió policial

La gran majoria de rotatius catalans i espanyols es mostra crítica amb les càrregues contra manifestants a València

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El recull de portades posa de manifest que aquest matí la major part de la premsa catalana i espanyola és crítica amb la repressió policial contra els estudiants valencians de l'IES Lluís Vives. Començant pels rotatius catalans, l'Ara, El Punt Avui, El Periódico i La Vanguardia titulen les seves portades destacant la duresa i brutalitat de l'actuació policial. L'Ara parla de 'brutal repressió' i titula 'Setge a l'institut', amb una fotografia d'un policia detenint un manifestant contra el terra. El Punt Avui parla d'una escalada de violència i destaca, al cos de la notícia, que hi va haver una 'batalla campal entre la policia i qualsevol transeünt que circulava pels voltants'. El Periódico titula amb un suggeridor 'Porres contra “l'enemic”', mentre que La Vanguardia, més neutral, parla de la 'duresa' de l'actuació policial.

Pel que fa a la premsa espanyola, la reacció ha estat més tèbia. Tan sols Público es posiciona clarament en contra de la violència policial explicant que 'la policia pega menors'. El País, en canvi, situa la violència policial en segon terme i El Mundo, no es posiciona i tan sols parla de 'escalada violenta entre policies i manifestants'. La Razón, en canvi, es mostra crítica amb els manifestants, acusant-los de fer que Espanya sembli Grècia.

La premsa francesa també s'ha fet ressò de la càrrega policial contra els manifestants. Tots els rotatius coincideixen en destacar que la policia va carregar 'molt brutalment' contra els estudiants.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
22 de febrer de 2012, 11.42 h

Però de què van els pamfletaires de la desvanguardia i es periodicu, i potser en menys mesura el punt i l'avui ???. Quan la repressió als indignats a Catalunya per part dels mossos, tots donaven la raó amb més o menys mesura segons el diari que ho deia, a l'altre responsable que és en F. Puig. Però ara com que es tracta de València, ens venen amb els drets humans, els quals ni ells mateixos (els dels diaris, especialment la desvanguardia)respecten.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Mercé fletxa Barcelona
21 de febrer de 2012, 19.54 h

Interessant saber amb quins ulls miren els diaris les coses


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.